Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEALAN Romania: Crestere cu 8% a vanzarilor din primul trimestru al anului
GEALAN Romania: Crestere cu 8% a vanzarilor din primul trimestru al anului
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 06 Iun 2024 10:40
Gealan Romania, lider in productia de sisteme de tamplarie PVC, anunta rezultate financiare remarcabile pentru primul trimestru al anului 2024. In ciuda unei scaderi generale a pietei de constructii din Romania, compania a reusit sa inregistreze o crestere de 8% a volumelor de vanzari comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Aceste performante solide se datoreaza cererii crescute pentru sistemele de tamplarie premium si super premium, cum ar fi Gealan Kubus, Gealan AcrylColor si Gealan Linear. Aceste produse de top au fost esentiale pentru cresterea volumului de vanzari in metri liniari in acest an.
"Suntem mandri sa anuntam ca, in ciuda provocarilor din piata de constructii, am reusit sa crestem volumele datorita calitatii si inovarii sistemelor noastre de tamplarie premium si super premium," a declarat Nicu Craciun, Director General Gealan Romania. "Produsele noastre de top, precum Gealan Kubus, Gealan AcrylColor si Gealan Linear, sunt preferate de clienti pentru durabilitatea, designul modern si performantele energetice superioare." a mai adaugat acesta.
Cresterea vanzarilor a fost sustinuta si de dezvoltarea de proiecte rezidentiale de anvergura in orasele Cluj-Napoca, Bucuresti si Iasi. Aceste proiecte, care se incadreaza in categoriile premium, reflecta tendinta pietei catre solutii de constructie de inalta calitate, eficienta energetica si design versatil.
Gealan Romania continua sa isi consolideze pozitia pe piata prin inovare si adaptarea la cerintele clientilor, demonstrand astfel capacitatea de a performa intr-un mediu economic dificil. Compania ramane dedicata furnizarii de solutii de tamplarie PVC care imbina estetica cu performanta tehnica superioara, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabila a sectorului constructiilor din Romania.
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left