Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Iulie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEORGE TOC (BRAD GLASS): Crestere sustinuta a pietei de sticla si geam termoizolant
GEORGE TOC (BRAD GLASS): Crestere sustinuta a pietei de sticla si geam termoizolant
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Nov 2017 12:00
„Toate segmentele in cadrul carora activam - respectiv, distributia de sticla (cu o pondere de 60% din activitatea noastra totala), productia de geam termoizolant (20%) si prelucrarea sticlei - s-au inscris, in ultimul timp, pe un trend ascendent. Cererea pentru fiecare in parte a fost mai mare, iar piata s-a diversificat constant. De asemenea, putem spune ca si concurentii nostri au inregistrat cresteri ale comenzilor in domeniile respective. Consider totusi ca, in 2018, este posibila aparitia unei crize cauzate nu neaparat de eventualele fluctuatii din sectorul imobiliar, ci, eventual, chiar de actualul ritm de crestere, care este oarecum artificial. Sper, totusi, ca acest lucru nu se va intampla, asa cum nu s-a intamplat nici in 2017, desi au existat riscuri in acest sens. In ceea ce priveste dinamica financiara a companiei, chiar daca anul acesta am inregistrat o usoara scadere a distributiei de sticla, ne asteptam la o majorare de aproximativ 15% a cifrei de afaceri in raport cu cele 11,8 milioane de lei din 2016, nivel de asemenea in crestere fata de 2015, cand veniturile totale au fost de circa 9,9 milioane de lei. Pentru 2018, avem in vedere, cu precadere, o mentinere a cifrei de afaceri si asteptam aprobarea unui nou proiect de finantare pentru accesarea de fonduri europene. Noutatile activitatii in ultimul timp au fost reprezentate de completarea portofoliului cu noi servicii, in principal pe segmentul prelucrarii sticlei (laminare, securizare etc.), accesarea unor noi zone de distributie (din Constanta si Bucuresti), cresterea numarului de parteneri (datorita extinderii gamei de produse) si initierea operatiunilor de export, in Republica Moldova”.
 
SISECAM
athena_370px
rehau
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE