Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEZE: Dotare antiincendiu de inalta performanta la Veranda Mall
GEZE: Dotare antiincendiu de inalta performanta la Veranda Mall
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Nov 2016 11:39
Vlad Stanislav, managing director al companiei Geze Romania, a afimat recent ca „in aceasta perioada ne concentram pe livrarea de solutii integrate si adaptate pentru proiecte noi precum cladiri premium de birouri, retele de hypermarket-uri sau centre comerciale, iar complexul Veranda Mall raspunde acestei directii de dezvoltare. Am urmarit dotarea mall-ului cu tehnologii moderne precum sisteme de desfumare si admisie de aer proaspat, usi glisante automate care sa se integreze in designul elegant si discret al proiectului si sa corespunda cu standardele de control si siguranta. Am implementat sisteme de admisie a aerului proaspat - usi in doua canaturi cu motoare GEZE K600 T, contraplaci electromagnetice si centrale THZ, precum si usi in doua canaturi cu amortizoare GEZE TS 5000 ISM – prin care se asigura deschiderea automata a ansamblurilor respective, mentinerea in pozitie a acestora in caz de incendiu, precum si evacuarea fumului din zonele incendiate. Protectia preventiva impotriva focului este asigurata de solutiile de inchidere a usilor ce au la baza amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Acestea sunt admise pentru sortimente antifoc si antifum cu doua canaturi si permit un control secvential al inchiderii, canatul activ fiind mentinut deschis in pozitia de asteptare, pana la inchiderea celui pasiv. Pentru caile de acces din parcarea centrului comercial s-au utilizat sisteme glisante liniare GEZE ECdrive, reprezentand o solutie fiabila ce integreaza tehnologie si software de ultima generatie, necesara pentru numeroase cicluri de actionare si rezistenta la uzura. Materialele de inalta calitate si echipamentul de comanda modern garanteaza performante inalte ale produsului si fiabilitate in cele mai mici detalii. In fine, ventilarea corecta a centrului comercial se realizeaza prin sistemele de actionare cu piston GEZE E 250 NT in varianta compacta. Acestea au un domeniu mare de aplicare pentru deschiderea directa a ferestrelor si o forta de tractiune si presiune de 750 N. In ceea ce priveste evacuarea fumului si gazelor fierbinti, instalatiile GEZE RWA 100NT sunt o solutie completa, avand in componenta un sistem de actionare electrica cu piston E250NT, montat pe profilul ramei si un set de console mecanice cu zavorare”.
 
***
Fondata in urma cu peste un secol si jumatate, compania GEZE se numara printre cei mai productivi dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta. In prezent, grupul are 28 de subsidiare la nivel mondial si peste 2.700 de angajati. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010. Realizand o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro, compania promoveaza o gama extinsa de sisteme de actionare automata a usilor, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), solutii de siguranta etc.
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza