Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GRUPA KĘTY: Majorare de aproape 10% pe segmentul de sisteme din aluminiu
GRUPA KĘTY: Majorare de aproape 10% pe segmentul de sisteme din aluminiu
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 31 Oct 2019 07:26
Recent, managerii corporatiei Grupa Kęty au anuntat rezultatele financiare estimate si preliminare, aferente celui de-al treilea trimestru din acest an, mentinand totodata previziunile pentru 2019. Potrivit conducerii furnizorului polonez de sisteme din aluminiu, feronerie si accesorii, unul dintre cei mai importanti din zona est-europeana, in iulie-septembrie 2019 s-a constatat o crestere semnificativa a vanzarilor, in cadrul tuturor segmentelor de afaceri si, evident, in contextul unei majorari a livrarilor, de +10% pe segmentul sistemelor din aluminiu (in trimestrul al treilea), aspect care ar putea sa aiba un impact deosebit asupra rulajului anual.
„Prevalenta conditiilor relativ optime ale pietei, combinata cu incasarile deosebite consemnate de noile subsidiare ale grupului au determinat majorarea vanzarilor in primele noua luni din 2019 atat in Polonia, cat si la export, cu o rata evident superioara celei din aceeasi perioada a anului anterior. Aproape toate diviziile grupului au fost avantajate de acest trend, utilizand la maximum capacitatile de productie, iar rezultatele optime din trimestrul al treilea (ce reflecta un salt de ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
COVID-19
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE