Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - IMROGLASS: Incasarile totale pentru anul curent ar putea fi de 2,3 milioane euro
IMROGLASS: Incasarile totale pentru anul curent ar putea fi de 2,3 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Aug 2019 06:00
Compania Imroglass, din judetul Alba, promoveaza de peste 20 de ani pe piata autohtona o gama completa de utilaje destinate industriei sticlei plane. Incasarile firmei au atins, in exercitiul financiar precedent, pragul de aproximativ doua milioane de euro, iar pentru anul in curs, Robert Jug, administrator si partener asociat in cadrul Imroglass, estimeaza o valoare a livrarilor cuprinsa intre 2,2 - 2,3 milioane de euro.
- Cum se structureaza portofoliul de produse?
- In oferta firmei se regasesc, in principal, utilaje recomandate pentru doua domenii complementare de activitate, respectiv industria geamului termoizolant si prelucrarea sticlei, segment pe care utilajele proprii au capacitatea sa efectueze toate operatiunile din aceasta gama, precum si operatiuni de vopsire a sticlei. Produsele finite se adreseaza intregului spatiu arhitectural, precum si designului interior. Partenerii nostri sunt companii de prestigiu pe piata internationala de profil, cu care colaboram in regim de agentie. Este vorba despre Macotec (producator italian de utilaje pentru taierea sticlei), Hoaf (firma olandeza specializata in productia de cuptoare pentru laminare), Schiatti Angelo (furnizor italian de echipamente de slefuire, gaurire si fazetare a sticlei) si Mappi (companie italiana activa in domeniul fabricarii liniilor de securizare termica a sticlei). De asemenea, colaboram cu Tecglass - Spania, firma furnizoare de masini de imprimat digitale, cu cerneala ceramica, Forel SpA - Italia (producatoare de utilaje pentru geamul termoizolant, de slefuit si de debitat sticla), Fratelli Pezza - Italia, unul dintre liderii mondiali ai echipamentelor pentru sablarea sticlei si Denver SpA - San Marino, furnizoare de utilaje CNC. Comercializam, de asemenea, echipamente second-hand, materiale consumabile (inclusiv accesorii) si acordam servicii de asistenta tehnica. De la fiecare dintre acesti colaboratori avem constant produse noi in portofoliu. De asemenea, anul acesta, pe segmentul materialelor consumabile, am inceput colaborarea cu o noua companie din Slovenia, iar pe cel al sculelor diamantate pentru prelucrarea sticlei, am facut o selectie a furnizorilor. In continuare, intentionam sa ne extindem oferta strict pe partea de echipamente si service, pentru ca, in cazul vanzarii de materiale consumabile din stoc, ar fi nevoie de un punct de lucru fix, in conditiile in care in Romania avem doar un depozit pentru aprovizionarea clientilor.
- Ce puteti sa spuneti despre evolutia nivelului cererii?
- Nivelul cererii s-a mentinut la cote constante in ultimul timp, iar beneficiarii au optat pentru modele cu grad mare de specializare si pentru linii tehnologice complexe.
- Care sunt obiectivele de dezvoltare a afacerii pentru anul in curs?
- Pentru 2019 ne-am propus, cu precadere, sa ne mentinem pozitia pe piata si, in acelasi timp, sa ne potentam partea comerciala. 
 
rehau
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE