Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INFO-SISTEME: Continua ascensiunea pretului mediu al feroneriei din import
INFO-SISTEME: Continua ascensiunea pretului mediu al feroneriei din import
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 13 Aug 2019 07:41
A aparut analiza statistica a datelor referitoare la importul de sisteme pentru tamplarie (in anul 2018), care include informatii relevante in vederea conturarii precise a evolutiei din domeniu. De asemenea, editia actuala a publicatiei Info-Sisteme cuprinde o analiza a exportului de tamplarie din PVC si lemn, comentata in mod distinct si insotita de numeroase diagrame ce prezinta evolutia acestei activitati in intervalul anilor 2008-2018, respectiv estimari pentru actualul exercitiu financiar.
Conform datelor puse la dispozitie de specialistii INS, anul trecut importurile de sisteme de feronerie au inregistrat un trend ascendent (valoric, in conditiile unei diminuari cantitative), astfel incat acestea au fost in crestere cu +4,93% (ca valoare) fata de pragul consemnat in 2017. In consecinta, previziunile initiale ale departamentului de analiza al revistei Fereastra au fost confirmate doar partial. Aspectul este totusi important, cu precadere in ceea ce priveste evolutia bransei, in ansamblul sau, deoarece - in contextul in care importul de feronerie s-a majorat la cota enuntata anterior - se poate lua in considerare o sporire asemanatoare a livrarilor de tamplarie, cel mai probabil la export. In conditiile actuale, chiar daca anumite aspecte (din perioada ianuarie-martie 2019 si urmatorul trimestru) au exercitat un anumit impact (mai ales sezonier) asupra importurilor de feronerie, pentru anul in curs exista premise potrivit carora situatia se va imbunatati vizibil. Astfel, la nivelul lui 2019, se poate estima o crestere valorica totala a acestora de cel mult +4,9%. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK