Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ISEO: Ofensiva a companiei Feroneria Arad pe segmentul solutiilor high-tech
ISEO: Ofensiva a companiei Feroneria Arad pe segmentul solutiilor high-tech
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2016 11:23
La data de 17 februarie a.c., sala de conferinte Primavera din cadrul complexului Crowne Plaza din Bucuresti va gazdui  simpozionul „Sisteme antipanica si control acces ISEO”, organizat de Iseo Marketing & Distribution in colaborare cu Feroneria Prod – parte a grupului Iseo – Italia. Tematica evenimentului va cuprinde subiecte legate de legislatie si impuneri legislative din domeniu, precum si prezentari de solutii inovatoare promovate de compania italiana. Astfel, directorul general al firmei organizatoare, Mihai Pauna, va oferi detalii despre gama de produse, aplicatiile si certificarea sistemelor antipanica, punand accent inclusiv pe respectarea normelor europene de fabricatie, siguranta si protectie. O alta prezentare interesanta, realizata de Paolo Bassani – director de vanzari pentru Europa al Iseo Serrature – va acea ca subiect solutiile electronice din gama Iseo Zero1, vorbitorul urmand sa ofere specialistilor prezenti detalii in legatura cu procesele de fabricatie, materialele folosite si calitatea acestora.
 
***
 
Compania Feroneria Arad, cu o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, a fost preluata anul trecut de holdingul italian Iseo, care astfel si-a consolidat pozitia in Europa de Est. Inregistrand vanzari medii anuale de peste 110 milioane de euro, grupul din peninsula este detinut in proportie de 40% de Dorma – unul dintre cei mai importanti competitori activi pe piata internationala, cu venituri ce depasesc un miliard de euro. Evenimentul de la Bucuresti este o componenta a strategiei anuntate inca de la preluare, ce prevede lansarea pe piata din Romania a unor produse precum sisteme de inchidere electronice si mecatronice, dispozitive antipanica si antifoc, amortizoare si solutii specifice pentru ansamblurile executate din profile de aluminiu. Informatii suplimentare, la www.feroneria.ro   
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left