Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - JADEX TRADING: Apar schimbari in domeniul proiectelor de sisteme de umbrire
JADEX TRADING: Apar schimbari in domeniul proiectelor de sisteme de umbrire
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Feb 2022 06:10
Firma Jadex Trading a inregistrat anul acesta pe segmentul specific de activitate, respectiv cel al sistemelor de umbrire, o cerere diferentiata. Astfel, dupa cum precizeaza Stefan Ciocirlan, administratorul companiei, a fost consemnata o oarecare scadere in ceea ce priveste consumul individual in randul persoanelor fizice, in timp ce in zona de proiecte si lucrari pentru firme si institutii publice, regresul nu a fost semnificativ. Furnizorul de sisteme de protectie solara si-a adjudecat un proiect din a doua categorie in cursul anului 2021, care a reusit sa sustina activitatea la parametrii planificati pentru toate cele 12 luni. 
- Descrieti tipurile de proiecte derulate pe segmentul specific de activitate.
- Pot spune cu siguranta ca proprietarii care au avut un buget stabilit pentru anumite lucrari au continuat sa le realizeze. Astfel, in cazul nostru, chiar si la finalul anului 2021, am avut un numar mare de proiecte cu valori substantiale, in care ne-am implicat, in special pe zona de business, cladiri de birouri sau unitati de invatamant. Totusi, daca ne raportam la numarul de clienti din portofoliul propriu, sunt predominanti tot clientii particulari, insa, ca valoare, sunt mai importanti clientii - persoane juridice. Principalele produse solicitate in ultimul timp au fost roletele de interior in diferite configuratii. De asemenea, o tendinta de crestere a fost inregistrata in ceea ce priveste dimensiunile sistemelor de umbrire, care au devenit mult mai generoase, pe fondul cresterii dimensiunilor tamplariei termoizolante. Segmentul jaluzelelor verticale cu lamele textile s-a situat pe un trend descendent, in timp ce solicitarile pentru roletele textile de tip zebra, de tip «day and night» sau jaluzelele orizontale cu lamele din aluminiu s-au inscris pe un trend ascendent. In rest, tendintele de achizitie in randul clientilor au ramas relativ aceleasi, fara schimbari esentiale. 
- Ati derulat proiecte de dezvoltare a activitatii in 2021 si ce obiective aveti pentru 2022?
- Anul acesta am cautat sa ne extindem colectia cu materiale textile pe care le procuram din Europa, cu modele si culori noi. In prezent, aceasta include peste 350 de materiale. De asemenea, am incercat sa ne pastram zona de distributie fara sa ne extindem, din cauza situatiei pandemice. Am avut o retea foarte mare de distribuitori nationali, insa o parte din acestia au disparut, ramanand doar anumite firme care activeaza in orasele importante din Romania. Realizam si livrari directe, iar acoperirea nationala a distributiei se asigura si prin magazinul propriu online, unde inregistram cu regularitate comenzi. Ne-am propus ca in 2022 sa lansam cea de-a doua versiune a acestui magazin online (www.jaluzele.ro), atat in varianta pentru desktop, cat si in cea pentru mobil. 
- In contextul crizei sanitare internationale, ce masuri a adoptat Jadex Trading?
- Nu a fost nevoie sa adoptam masuri complexe sau foarte restrictive, intrucat nu suntem o firma cu un numar mare de angajati. Asa ca doar am urmat recomandarile si masurile impuse de autoritati atat pentru protectia salariatilor, cat si pentru cea a clientilor. 
 
SISECAM
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza