Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KOM-ACAR: Perspective bune pentru cererea de profile din PVC pentru anul curent
KOM-ACAR: Perspective bune pentru cererea de profile din PVC pentru anul curent
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Feb 2023 06:10
Compania Kom-Acar Impex, cu sediul in judetul Ilfov, activa in domeniul distributiei de sisteme dedicate executiei tamplariei termoizolante, mizeaza, in acest an, pe o stabilizare a rezultatelor financiare, dupa ce a incheiat anul 2022 cu o majorare a acestora de aproximativ 5% in raport cu valoarea inregistrata in 2021, pana la 5,1 milioane de lei.
„La realizarea rezultatelor financiare, o contributie predominanta (de 50%) o are distributia profilelor din PVC, diferenta revenind vanzarilor de paneluri simple/ ornamentale fabricate in Turcia, sistemelor de feronerie si balamalelor cu inchideri multipunct marcile Vorne, Reze, DMD, Roto sau G-U (30%) si armaturilor din otel galvanizat fabricate atat in Turcia, cat si in Romania. Pe segmentul profilelor din PVC, suntem reprezentanta pe plan european a marcii Bauplast (Turcia) si comercializam profile cu 5 si 6 camere de izolare, precum si seria Fensterbau, care este marca proprie, are 4 camere de izolare si reprezinta o varianta economica. Produsele fabricate in Turcia se distribuie pe plan international, iar ceea ce se produce aici, in Romania, se comercializeaza direct, inclusiv in tari din vestul Europei, precum Olanda sau Germania. Cererea pentru profilele din PVC s-a mentinut in 2022 si chiar s-a inscris uneori pe un usor trend ascendent, mai putin in lunile anului in care nu avem rulaj si care sunt ianuarie, februarie, martie si aprilie. In 2023, sunt semnale pozitive, de crestere, mai ales daca nu escaladeaza conflictul din Ucraina. Avem o situatie logistica foarte buna, nu avem linii de credit, detinem in proprietate toate spatiile si, in plus, avem un portofoliu stabil de clienti, care ne sunt alaturi chiar si de 20 de ani, in principal datorita calitatii produselor proprii. Sistemele destinate executiei tamplariei termoizolante sunt distribuite pe plan national si international, la nivel european, precum Olanda, Germania, Austria sau Elvetia. Firma noastra este membra a unui grup, alaturi de compania Bautech Plastic, specializata in realizarea ansamblurilor termoizolante din PVC (cu o contributie de 40% la incasarile totale), a ferestrelor curbate si a geamului termoizolant (55%). In procesul de fabricatie, folosim profile Bauplast cu 5 sau 7 camere de izolare, feronerie G-U, Vorne sau Roto si geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain sau Trakya Cam. Ferestrele si usile fabricate sunt distribuite in principal in zona Bucurestiului si in imprejurimi, in alte localitati importante ale tarii si la export, pe pietele din Austria si Elvetia”, a mentionat Catalin Ciocoiu, directorul general al grupului de firme. Informatii suplimentare, la www.bauplast.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left