Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 05 August 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NOU! Editia Martie-Aprilie a revistei Fereastra poate fi citita online, gratuit
NOU! Editia Martie-Aprilie a revistei Fereastra poate fi citita online, gratuit
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 30 Mar 2020 07:55
Editia Martie-Aprilie 2020 a revistei Fereastra poate fi citita online, gratuit. In noul context determinat de pandemia de coronavirus, toata echipa redactiei lucreaza la distanta, dar va asiguram ca nu vom intrerupe fluxul de stiri si va vom tine la curent, cu responsabilitate si celeritate, ca pana acum, cu toate stirile pietei de tamplarie termoizolanta/ constructii, interne si internationale, dar si cu alte informatii care marcheaza perioada dificila pe care o traversam cu totii.
Editia Martie-Aprilie a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din sectorul furnizorilor de sisteme din aluminiu si al producatorilor de tamplarie din acelasi material. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori, dar si in contextul situatiei dificile generate pe piata de instaurarea starii de urgenta in contextul pandemiei Covid-19. Sunt evidentiate aspecte legate de evolutia cifrei de afaceri a comerciantilor de sisteme din aluminiu - informatii completate de opiniile unor furnizori specializati, precum si de dinamica pietei producatorilor din acest domeniu, cu date privind comercializarea de ansambluri din aluminiu si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice.

Din sumar
Conform planificarii anuale, in deschiderea revistei sunt incluse cele doua analize sectoriale referitoare la piata de tamplarie din aluminiu. Prima dintre ele, publicata sub titlul “Piata sistemelor din aluminiu - marcata de fluctuatii ale cererii”, abordeaza problematica companiilor din domeniu in contextul pandemiei de coronavirus, dar si alte aspecte ce influenteaza companiile din domeniu in aceasta perioada. Analiza include si opiniile reprezentantilor unor companii specializate, precum Alumil Rom, Alukönigstahl Romania, Cortizo, Etem Romania, Alfa Best Real Line - Ecosfera Plast, Ally-Met Technology, Aluprof System, Cicavien, Reynaers Aluminium si Worm.
Analiza dedicata fabricantilor de tamplarie termoizolanta include date statistice privind evolutia sectorului, niste prime estimari privind impactul pandemiei de coronavirus asupra companiilor din domeniu, strategii recomandate in aceasta perioada dificila, precum si opiniile managerilor unor companii reprezentative, precum Alcon Plus, Alu Tamplar, Bac Delphi SA, CRM Siker Group, Extrem Aluminiu, Frontal Production Rumanien, Scudo Serv si Unikat Grup.
Sectiunea Produse & Tehnologii este centrata in jurul Fensterbau Frontale, de la Nurnberg, care, desi amanat, ramane evenimentul de baza al industriei mondiale de tamplarie termoizolanta. Rubrica mai include noutati tehnice promovate de Geze, Rehau si Alukönigstahl.
La rubrica opinii, Rares Stoica (directorul general al Mediapress) vorbeste despre noile parteneriate ale companiei pe piata din Romania, Mirel Vermesan (administratorul Dena Asis) isi prezinta planurile de dezvoltare in zona Moldovei, iar Paul Soare (directorul comercial al Analko Aluminium) subliniaza perspectivele companiei pe termen scurt si mediu. Tot despre livrari si planuri de activitate mai vorbesc Cosmin Pencu, directorul general al Feroplast, si Andrei Mihaescu, director de productie la Mariantherm. Un interviu aparte este dat de Marcus Sander, seful diviziei de tehnologii pentru ferestre si usi din cadrul Roto, care prezinta motivatia pentru care renunta la participarea la Fensterbau/ Frontale, precum si alte aspecte din cadrul companiei generate de pandemia de coronavirus.
Revista include si patru materiale de consultanta, avand ca tematici ferestrele viitorului, performantele tamplariei realizate din profile reciclate de PVC, proiectarea corecta a sistemelor de protectie solara integrate in fatade, dar si aspecte privind accesibilitatea in cladiri si pragul cu inaltimea zero.
La rubrica Producatori & Furnizori sunt prezentate date referitoare la activitatea unor companii importante din domeniul tamplariei termoizolante, respectiv Bautech Plastic, Drupanel, Eco Structuri, Geplast, Häfele Romania, Izotec, Moldoglass, Nicomi, Pinum, SN Deco Group si Temad.
 
 
 
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE