Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORGADATA deruleaza proiecte multiple pentru extinderea activitatii in 2021
ORGADATA deruleaza proiecte multiple pentru extinderea activitatii in 2021
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Iun 2021 06:10
Unul dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare pe care le are in vedere pentru 2021 compania Orgadata, furnizor de solutii software destinate fatadelor cortina, consta in extinderea profilului firmei de la vanzarea de solutii software la realizarea de „software development”. Paul Georgian Turcu, Country Sales Manager in cadrul Orgadata Romania, precizeaza ca, in vederea atingerii acestui obiectiv, in perioada urmatoare, se doreste extinderea echipei de lucru cu 20 de noi angajati.
- Ce alte masuri de dezvoltare a activitatii ati implementat anul acesta?
- Detinem un departament de Database Development la sediul central din Timisoara, unde putem realiza sisteme personalizate pentru proiecte individuale, iar anul acesta am extins acordarea serviciilor de acest tip la nivel national, dar si in Republica Moldova. Estimam ca aceasta piata pe care ne-am extins activitatea o sa creasca in perioada urmatoare, chiar daca nu o sa atinga un nivel foarte ridicat, asa cum preconizam initial. Producatorii de tamplarie locali au o evolutie optima a activitatii, punand tot mai mult accent pe calitate si ne asteptam ca, in perioada urmatoare, sa treaca de la utilizarea profilelor mai putin cunoscute, produse in Ucraina, Rusia sau Turcia, la cele cu renume international, precum Schüco sau Reynaers. In acelasi timp, doresc sa investeasca in utilaje si sa-si automatizeze activitatea, iar firma noastra este pregatita sa initieze si sa faciliteze o colaborare intre Republica Moldova si Romania, mai ales prin operatiuni de export.
- Cum vi se pare ca a evoluat piata nationala, in contextul schimbarilor care au avut loc in ultima perioada?
- Piata din Romania s-a schimbat foarte mult, in primul rand pentru ca in ceea ce priveste ofertarea se lucreaza foarte mult in sistem „home office”. Detinem toate resursele necesare pentru a putea asigura colaboratorilor proprii cele mai bune conditii pentru a-si organiza biroul personal, pentru a-si desfasura activitatile de productie si pentru a conecta aceste activitati. De exemplu, am avut astfel de situatii, in care seful de hala lucra de acasa, iar echipa de productie din fabrica. Fiind o companie care dezvolta solutii software, perioada de la inceputul pandemiei a fost benefica pentru noi. Astfel, in acest interval, am reusit sa facem in mediul online prezentari de soft, de sistem, remote, videoconferinte etc., pentru noi aceasta modalitate de lucru fiind mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor cu deplasarea. De asemenea, am reusit sa punem bazele unui curs universitar, dezvoltat in jurul solutiilor noastre software, aprobat in Consiliul Director al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta - PPTT si care va fi lansat toamna aceasta.
- Care estimati ca va fi parcursul afacerii proprii in 2021?
- Dupa ce am incheiat anul 2020 cu o majorare de peste 30% a cifrei de afaceri, datorita faptului ca am apelat mai mult la digitalizare si am creat solutii de tip «home office», cu discount-uri generoase, pentru 2021 ne asteptam la o crestere cuprinsa intre 10% si 15% a livrarilor de produse specifice pentru proiecte imobiliare de dimensiuni importante, precum One Mircea Eliade sau One Herastrau Towers.
 
rehau
2021-video-fer
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza