Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORGADATA: Numarul de abonamente inregistreaza o crestere continua in 2022
ORGADATA: Numarul de abonamente inregistreaza o crestere continua in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Nov 2022 06:16
Un element major al succesului pe piata al furnizorului de software Orgadata este reprezentat de faptul ca oferta societatii este perfect actualizata in orice moment. Orgadata lucreaza constant la imbunatatirea produselor si se asigura ca toti clientii sai beneficiaza de cele mai bune servicii. Firma ofera o gama larga de cursuri de formare legat de tot ceea ce este asociat cu LogiKal, astfel incat partenerii sa poata folosi programul la eficienta maxima. Angajamentul fata de inovare, dezvoltarea continua si imbunatatirea serviciilor sunt preocupari constante pentru companie. In continuare, Cosmin Zaharia, sales manager al companiei, se refera la situatia curenta si perspectivele de dezvoltare.
 
- Cum au evoluat vanzarile in 2021 si prima jumatate a anului?
- Pana in prezent, compania noastra nu a simtit direct efectele pandemiei sau ale razboiului. Desi piata pe care o operam se confrunta cu provocari multiple precum cresterea inflatiei, majorarea costurilor, criza energetica etc., performantele noastre din 2021 si 2022 ne permit sa fim optimisti, numarul de abonamente inregistrand o crestere continua. La nivel de grup, ne asteptam sa generam vanzari de peste 34 milioane de euro in 2022, o crestere de peste 10% fata de anul precedent.
 
- Ati lansat solutii noi in ultima perioada, in care industria a pus accent pe digitalizare si automatizare?
- In perioada urmatoare, vom lansa noua versiune LogiKal 12. Aceasta versiune vine cu o interfata complet reproiectata, "aerisita", clara si perfect compatibila cu aplicatiile deja utilizate. Toate informatiile necesare vor fi intelese rapid. Pe partea de functionalitate, de mentionat sunt posibilitatile extinse de vizualizare 3D, precum si modul in care faciliteaza lucrari precum identificarea intersectiilor de proiectare. De asemenea, vom putea comuta in mod flexibil intre pozitiile individuale in cadrul unui proiect si intre diferite proiecte de constructie in orice moment. Noul LogiKal 12 ofera flexibilitate maxima si deschide noi perspective pentru viitor! De asemenea, o noutate este aplicatia Datasafe, care in curand se va alatura gamei noastre de produse. Cu Datasafe, fiecare fereastra, usa si fatada va contine toate informatiile necesare despre propriile componente si va fi accesibila rapid si convenabil printr-un cod QR, direct de pe telefonul mobil.
 
- In ce fel tendinta actuala a abonamentelor la software v-a afectat afacerea?
- Fluxul nostru normal de lucru nu a fost perturbat. Majoritatea provocarilor actuale sunt resimtite in special de clientii nostri. In ceea ce ne priveste, putem identifica un interes extins din partea producatorilor, care au inteles ca pentru a creste productivitatea, dinamica si eficienta sunt necesare solutii software avansate. Pe acest fond, putem spune ca numarul de solicitari de abonamente sau module noi se situeaza pe un trend ascendent.
 
- Ce credeti ca se va intampla in viitor in ceea ce priveste politicile europene de eficienta energetica?
- Eficienta energetica si sustenabilitatea se traduc printr-un consum mai mic de energie, iar LogiKal respecta toate regulile si reglementarile aplicabile. Instrumentele necesare, cum ar fi rapoartele U-value, marcajul CE, declaratia de performanta sau sarcinile de vant pentru peretii cortina sunt acoperite de LogiKal intr-un mod foarte profesional. Energia este astazi un factor determinant in constructia cladirilor, iar LogiKal va fi intotdeauna adaptat la cerintele viitoare.
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left