Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PENOSIL se implica activ in domeniul eficientei energetice a cladirilor
PENOSIL se implica activ in domeniul eficientei energetice a cladirilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 06 Iun 2019 06:10
Inca de la inceputul anului 2019, compania Penosil, reprezentanta autohtona a corporatiei Wolf Group - Estonia, activ pe segmentul productiei de spume poliuretanice si materiale chimice pentru constructii, s-a implicat in mai multe evenimente care au avut ca subiect principal eficienta energetica. Primul dintre acestea s-a desfasurat la Targoviste si a fost reprezentat de Ziua Portilor Deschise la Pro Activ, firma fiind unul dintre partenerii Penosil. Evenimentul s-a axat pe promovarea de solutii sustenabile si de calitate in constructii, iar in cadrul sau, meseriasi, utilizatori si designeri au fost interesati de cele mai noi solutii si tendinte in constructii pentru realizarea unor lucrari de montaj, termoizolare, fixare si etansare de calitate superioara.
Cel de-al doilea eveniment de acest tip a avut loc in Baia Mare si s-a adresat profesionistilor din zona Maramuresului. Organizat de un alt partener traditional al Penosil - compania Denver Profi - evenimentul a avut ca tema principala instalarea ferestrelor. Referindu-se la concluziile workshop-ului, Sebastian Carstoiu, Country Manager al Penosil, a precizat: „Tema «Eficienta Energetica» este de actualitate, iar in viitorul apropiat cladirile cu consum aproape zero de energie (nZEB) vor avea ferestrele montate cu sisteme avansate de instalare a tamplariei (benzi de etansare, spuma elastica, produse cu conductivitate termica redusa). Este in interesul tuturor (producatori-distribuitori-montatori-beneficiari) sa ne straduim sa realizam constructii durabile si lucrari de calitate care sa asigure standarde de mediu ambiental curat, confortabil si sanatos”.
O alta serie de evenimente a avut loc alaturi de Gealan Romania, care a organizat seminariile Gealan Academy la Bucuresti si Cluj-Napoca. In cadrul acestor evenimente, in centrul atentiei, s-au aflat sistemele performante de tamplarie si montajul corect, menite sa permita atingerea unor tinte maxime de confort si eficienta energetica intr-o cladire. „Suntem incantati si onorati ca am fost alaturi de Gealan Romania la evenimentele pe care le-a organizat, unde am interactionat cu dealerii Gealan si profesionistii acestei industrii. Consideram ca performanta unui sistem avansat de tamplarie se afla in stransa legatura cu montajul sau eficient. De aceea, Penosil comercializeaza sisteme profesionale de instalare a usilor si ferestrelor, in incercarea de a contribui la buna evolutie a mediului construit din Romania si pentru ca acesta sa fie unul sustenabil, eficient energetic si care sa ofere  satisfactii deosebite atat utilizatorilor cladirilor, cat si montatorilor, dealerilor sau producatorilor”, a adaugat Sebastian Carstoiu. Informatii suplimentare, la www.penosil.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left