Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PM TECHNIC ELEMENTS continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare
PM TECHNIC ELEMENTS continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 28 Oct 2021 06:10
Compania PM Technic Elements a investit preponderent in ultimul timp in crearea de noi capacitati de productie orientate catre expansiunea domeniului sau de activitate, precum si in dezvoltarea de noi produse.
„Am dezvoltat si perfectionat sistemul de prag, care a contribuit pentru noi la pastrarea trendului inovator, iar acest lucru a insemnat lansarea pe piata a unor noi accesorii pentru pragul de aluminiu PM cu bariera termica. Ca noutate, am ajuns sa producem inca doua modele de inaltatoare pentru pragul de aluminiu PM, disponibile in doua dimensiuni de 70 mm si 80 mm, avand compatibilitati cu seriile de profile cuprinse intre 70 mm si 92 mm. Alte sortimente noi sunt produsele destinate usilor, focalizate pe sistemele multipunct automate sau motorizate, dezvoltate in parteneriat cu compania Winkhaus. De asemenea, prin extinderea relatiilor de colaborare ne-am diversificat gama de amortizoare cu produsele DOM Romania, venind in intampinarea solicitarilor clientilor cu gama completa de manere Mont Blanc si Everest.
Ne dorim sa fim mereu la inaltimea asteptarilor si continuam sa investim in cercetare si dezvoltare, iar aceasta abordare va ramane fundamentul strategiei noastre de dezvoltare in domeniul in care activam. Segmentul feroneriei pentru usi este un domeniu in continua expansiune si avem certitudinea ca afaceriile cu viziune vor fi cele castigatoare. Datorita faptului ca, pentru un procent semnificativ de produse din portofoliul PM suntem producatori, iar provocarile anului 2020 au fost mai mari ca de obicei, ne-am adaptat rapid si am tratat cu atentie toate aspectele afacerii astfel incat sa putem sa pastram aprovizionarea si livrarea la cel mai inalt nivel, asa cum ne-am obisnuit partenerii”, a declarat Stefan Pop, Head of Sales in cadrul companiei PM Technic Elements. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.ro
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left