Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - RBB ALUMINIUM: Proiect pentru expansiune operationala
RBB ALUMINIUM: Proiect pentru expansiune operationala
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 27 Iul 2017 09:41
Renumitul fabricant german de glafuri RBB Aluminium Profiltechnik AG a initiat, recent, lucrarile la unul dintre cele mai importante obiective din ultimul timp, care va asigura expansiunea operationala a afacerilor, contribuind inclusiv la crearea unor noi locuri de munca. „In maximum 12 luni, vom finaliza investitia, in valoare de aproximativ 2,8 milioane de euro, ce vizeaza extinderea centrului industrial si administrativ din Wallscheid si care se deruleaza in trei etape. Astfel, in prima faza, avem in vedere extinderea halei de productie, apoi vom recurge la optimizarea suplimentara a depozitului, pentru ca, in final, sa ne ocupam de dezvoltarea unitatii de prefabricare si prelucrare a materialelor cu suprafete speciale. Insa nu vom neglija nici extinderea cladirii de birouri, ceea ce constituie un demers necesar, deoarece vom avea un numar mai mare de angajati”, au declarat Alexander Beu, presedintele Comitetului Executiv si Reiner Beu, principal actionar al societatii, cu prilejul ceremoniei de initiere a lucrarilor.
***
Fondata in 1986 de Reiner si Doris Beu, compania RBB Aluminium Profiltechnik AG (cu o cifra de afaceri actuala evaluata la peste 25 milioane de euro pe an) este specializata in productia si comercializarea unei game complete de sisteme extrudate din aluminiu, destinate aplicatiilor din domeniul constructiilor si celor industriale: sisteme solare, profile pentru constructii industriale si glafuri de exterior/ lacrimare pentru ferestre din lemn. Prin implementarea creativa a celor mai noi tehnologii, societatea a reusit sa se impuna pe piata europeana a furnizorilor de glafuri si accesorii, promovand solutii complexe si individualizate, executate prin intermediul unor procesari ce asigura un nivel maxim de performanta. Fiecare produs este rezultatul unor eforturi sustinute de documentare, depuse inca din fazele incipiente ale proiectelor in cadrul carora urmeaza sa fie implementat, astfel incat rezultatul final sa corespunda exigentelor beneficiarilor. Produsele RBB Aluminium sunt binecunoscute, astfel, inclusiv pe piata din Romania, fiind distribuite pe plan national, regional si local de mai multe companii specializate. Informatii suplimentare, la www.rbb-aluminium.de
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza