Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


RBB ALUMINIUM PROFILTECHNIK AG

RBB ALUMINIUM PROFILTECHNIK AG

Adresa: Gewerbegebiet 2, D - 54531, Wallscheid, Judet Germania
Telefon: + 49(0) 6572-774.0
Fax: + 49(0) 6572-774.144
Mobil: 0742-762.427
E-mail: info@rbb-aluminium.de
Web site: www.rbb-aluminium.de
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Glafuri exterioare din aluminiu cu accesorii; lacrimare din aluminiu pentru ferestre din lemn si accesorii; praguri din aluminiu
Prezentare companie/institutie
RBB ALUMINIUM considera Romania o piata cu potential de crestere
 
 
 
 
 
 
Uwe von den Hoff
Functia/Firma: director de vanzari al RBB Aluminium-Profiltechnik;
Experienta profesionala: 25 de ani in domeniul sistemelor pentru ferestre.
 
RBB Aluminium-Profiltechnik se afla in topul furnizorilor europeni de glafuri si accesorii din aluminiu, prin calitatea produselor promovate reusind sa domine multe dintre pietele pe care activeaza. Inclusiv in Romania, compania detine o pozitie competitiva favorabila, perspectivele de dezvoltare pe termen mediu si lung fiind optimiste.
 
- Care a fost cifra de afaceri in prima jumatate a lui 2017 si in ce raport se afla aceasta fata de perioada similara a anului anterior?
- Suntem multumiti de rezultatele financiare consemnate in semestrul intai al acestui an, care sunt o expresie directa a dezvoltarii companiei noastre. Concret, vanzarile in ansamblul lor au inregistrat un avans considerabil fata de primele sase luni din 2016. Avand in vedere faptul ca RBB Aluminium este lider de piata pe segmentul de glafuri si accesorii din aluminiu pentru ferestre, avem obligatia de a inova permanent. Un exemplu concludent din acest punct de vedere este sistemul RAG2 K, reprezentand piesa finala din varianta de clincher destinata utilizarii la fatadele ce includ panouri din lemn. Produsul asigura o compensare integrata pe doua fete, gratie marginii de tencuiala cu adancimea de 22 mm fiind prevenite fisurile si evitand debitarea suplimentara pentru instalarea ghidajelor de rulouri. Sistemul este disponibil intr-o mare varietate de finisaje anodizate sau RAL si beneficiaza de certificarea IFT Rosenheim.
- Ce masuri implica strategia de dezvoltare/consolidare a pozitiei pe piata din Romania?
- Piata romaneasca este foarte interesanta pentru noi si incercam sa ne mentinem cota actuala prin consolidarea parteneriatelor pe care le avem cu diversi distribuitori. Consideram ca beneficiile pe care le oferim - cum ar fi asamblarea rapida si facila, raportul corect calitate-pret, lipsa completa a puntilor termice, gama extinsa de finisaje, flexibilitatea, loialitatea fata de colaboratori etc. - ne garanteaza un avantaj competitiv net de care vom incerca sa profitam in perioada urmatoare. In general, pietele de export intampina probleme specifice, generate de faptul ca performantele produselor realizate in Europa Occidentala nu sunt solicitate de procesatori si antreprenori de constructii din zonele de sud si de sud-est ale continentului, din cauza preturilor mai mari. Cu ajutorul produselor ieftine, dar care nu indeplinesc cerintele standardelor de calitate, se obtin doar solutii de compromis, care implica alocarea unor fonduri suplimentare pentru reabilitare la perioade foarte scurte de la darea in exploatare.
- Cum estimati ca va evolua piata de tamplarie termoizolanta si accesorii pe termen scurt si mediu?
- RBB Aluminium va merge in continuare pe calea investitiilor pentru dezvoltarea unor produse de calitate inalta, concentrandu-se inclusiv spre extinderea gamei de produse, cu accent pe aplicatiile de fatada. Aceasta strategie se afla in deplina armonie cu mottoul companiei, care este „Calitate, continuitate si fiabilitate”.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2017)
 

 
RBB ALUMINIUM: Consolidarea parteneriatelor pe termen lung
Andreea Baranga, reprezentant in Romania al RBB Aluminium: "Societatea-mama a atins, in 2011, nivelul cel mai inalt al incasarilor de la infiintare, cifra de afaceri ajungand la aproximativ 35 de milioane de euro. Pe toate cele trei segmente (sisteme solare, profile pentru constructii industriale si glafuri de exterior/lacrimare pentru ferestre din lemn) au fost inregistrate cresteri semnificative, in raport cu anii precedenti. Masurile adoptate la nivelul managementului executiv in vederea asigurarii cresterii performantelor au avut un efect si mai puternic in 2012, care a fost, in acelasi timp, un an de investitii. S-au alocat fonduri pentru consolidarea companiei din punct de vedere logistic, pentru achizitia de utilaje specializate etc. Pe plan local, prin comunicarea constanta si sustinuta cu partenerii din Romania, incercam sa identificam impreuna solutii pentru rezolvarea problemelor specifice pietei de profil si, astfel, sa aducem incasarile la o valoare optima si constanta. Unul dintre obiectivele declarate ale RBB Aluminium este acela de consolidare a  parteneriatelor de lunga durata cu mediul de afaceri existent. De asemenea, activitatile comune, cum ar fi targurile comerciale, schimbul de informatii intre proiectanti/arhitecti etc. garanteaza respectarea standardelor de calitate si durabilitate, determinand ca produsele promovate de compania noastra sa poata concura in mod detasat cu alte categorii de sortimente. Momentul de reluare a trendului ascendent pe piata de tamplarie termoizolanta nu este o problema deosebita pentru RBB Aluminium, noi incercand sa ne focalizam pe sustinerea unei strategii transparente si oneste. In general, compania noastra s-a remarcat pe piata in care activeaza prin managementul complet oferit pentru dezvoltarea profilelor de aluminiu, acest lucru fiind dovedit prin diversitatea ofertei, indiferent ca este vorba despre sisteme industriale sau solutii individuale, realizate in conformitate cu specificatiile clientului. Pe segmentul de glafuri, consideram ca sistemele FBS 40 si FBS 25 (cu latura de scurgere de 40 mm, respectiv 25 mm) si capacele glisante de termoizolare si impermeabilizare RAG² ce beneficiaza de certificarea IFT Rosenheim ne asigura pozitia de lider european in domeniu".

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left