Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS a crescut cu 200% in ultimii 10 ani si atinge nivelul de 537 milioane euro
REYNAERS a crescut cu 200% in ultimii 10 ani si atinge nivelul de 537 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 05 Feb 2020 06:05
In cadrul unui raport intitulat „Facts and Figures”, publicat de oficialii companiei belgiene Reynaers, se arata faptul ca promovarea sustenabilitatii in ceea ce priveste sistemele arhitecturale din aluminiu a generat rezultatele scontate, iar strategia orientata spre digitalizare va asigura premisele unei cresteri exponentiale, pe termen scurt, mediu si lung. „Constituind unul din liderii globali in dezvoltarea si promovarea de solutii inovatoare si durabile din aluminiu pentru ferestre, usi, pereti cortina, elemente glisante, parasolare si luminatoare, grupul Reynaers este prezent in mod direct in peste 40 de tari din intreaga lume si efectueaza exporturi in 70 de state, pe cinci continente. Astfel, in 2018, cifra de afaceri a depasit 537 milioane de euro, iar numarul de angajati a ajuns la 2.200 de specialisti. Aflat intr-un moment al bilantului, managementul corporatiei este in masura sa raporteze, astfel, o crestere de peste 200% a cifrei de afaceri in ultimii zece ani. Pentru a ajunge la un asemenea nivel de expansiune a afacerilor se efectueaza permanent investitii in cercetare-dezvoltare, avandu-se in vedere si inalta calitate a produselor si serviciilor. Un exemplu in acest sens este dat de activitatea celor trei centre de testare si celor sase de pregatire profesionala, ce intregesc serviciile logistice de exceptie ale celor 12 unitati de distributie, functionale pe plan global, precum si a unitatilor de vopsire (trei astfel de centre), respectiv a celor de productie a materialelor izolatoare pentru profile (cinci unitati)”, se precizeaza in documentul respectiv.
In tara noastra, activitatea holdingului se desfasoara prin intermediul subsidiarei Reynaers Aluminium Romania, care comercializeaza cu precadere sisteme pentru fatade cortina (din gama CW 50, cu un aport de 50% la incasarile totale) si profile pentru ferestre/usi, respectiv seriile CS 77 si Masterline 8 (in proportie de 20%), precum si seriile pentru usi glisante CP 130, CP 155 si Hi Finity (alte 20%). In consecinta, datele oficiale, raportate la Ministerul Finantelor Publice, indica faptul ca agentul economic Reynaers Aluminium SRL a fost inregistrat la data de 19 decembrie 2013 (fara nici un angajat), depunand in consecinta, dupa acel moment, un singur bilant, aferent anului 2013, cu o cifra de afaceri nula, venituri totale de 347 de lei si cheltuieli totale de 380 de lei. Totodata, societatea (din Jilava, Ilfov) a dobandit un nou numar de inregistrare la Registrul Comertului (J23 /4269 /2017) si figureaza pe portalul Ministerului Finantelor Publice ca activa prin transfer (sosire) din data de 10 august 2017. Cea mai recenta declaratie a fost depusa, insa, la 1 noiembrie 2018, iar la nivelul anului 2018, elementele din bilant indica faptul ca firma a lucrat cu 34 de angajati, realizand un rulaj de peste 30,09 milioane de lei, in conditii de profitabilitate. Totodata, in 2017, Reynaers Aluminium a avut 33 de salariati si o cifra neta de afaceri de 20,18 milioane de lei, raportand pierderi nete de 252.736 de lei.
 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left