Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SISECAM: Tehnologia V-Block, utilizata pentru combaterea efectelor pandemiei
SISECAM: Tehnologia V-Block, utilizata pentru combaterea efectelor pandemiei
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 02 Sep 2020 05:45
Managerii corporatiei Türkiye Sise ve Cam Fabrikaları AS (Sisecam), unul dintre cei mai importanti producatori regionali si mondiali de sticla pentru aplicatii arhitecturale, au subliniat ca, in pofida pandemiei globale de coronavirus, care provoaca maladia de Covid-19, performanta operationala si de vanzari din semestrul I al anului in curs a fost optima, astfel incat, in ceea ce priveste veniturile exprimate in lire turcesti (TL) cresterea a fost de +3%. In plus, in septembrie 2020, este planificata finalizarea fuziunii ce duce la crearea One Sisecam, care are o abordare holistica a business-ului, inclusiv cu initiative digitale si excelenta operationala care sa aiba impact pe termen mediu si lung.
Momentan, cu o cifra de afaceri de 8,83 miliarde TL in ianuarie-iunie a.c. si un indicator EBITDA de 1,86 miliarde TL, Sisecam a reusit sa administreze corespunzator problemele legate de pandemia de Covid-19. Initial, la nivel de grup, s-a stabilit componenta unui comitet pentru coordonarea situatiilor de urgenta, implementandu-se imediat masuri preventive, la cel mai inalt nivel posibil, in concordanta cu directivele OMS, CDC si ale Ministerului Sanatatii din Ankara. Totodata, s-a recurs la telemunca, la planificarea concediilor anuale si la lucrul potrivit unui program flexibil, adaptat situatiei curente. Activitatile de aprovizionare si mai ales cele critice, de asigurare a materiei prime, sunt monitorizate cu atentie, fiind adoptate planuri de actiune in caz de urgenta, precum si de management al riscului. S-a adoptat, de asemenea, un program de sustinere financiara a furnizorilor, care permite cooperarea acestora si utilizarea aplicatiilor digitale. Productia si stocurile au fost optimizate, ca urmare a restrangerii cererii in conexiune cu intreruperea activitatilor pe plan global, cu precadere in industria sticlei si a sticlariei. Nu in ultimul rand, s-a impus monitorizarea atenta a capitalului de lucru, concomitent cu sporirea rolului pe care il au operatiunile diviziilor de ambalaje din sticla si materiale chimice, care sunt neafectate de pandemie. In alta ordine de idei, se estimeaza ca, dupa finalizarea pandemiei, va avea loc o crestere a cererii de vitraje cu eficienta energetica sporita si a exportului altor produse din sticla float. De asemenea, in august a.c., a inceput productia, mai intai experimentala, la Pasabahçe, a produselor vitrate care inglobeaza tehnologia V-Block, care neutralizeaza virusii si bacteriile de pe suprafetele din sticla. Aceasta tehnologie presupune o formula chimica speciala si acoperirea la cald cu un strat special a sticlei, patentul fiind in curs de avizare. Mai intai, produsele vor fi disponibile in Turcia, apoi la export, iar tehnologia V-Block se va utiliza treptat la ambalajele din sticla, vitrajele arhitecturale si sticla pentru aplicatii casnice. Informatii suplimentare, la www.sisecam.com, iar pentru a descarca raportul ce prezinta rezultatele primului semestru al anului in curs, click aici!
 
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
rehau
SISECAM
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE