Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - FEROPLAST SRL
PAGINA PERSONALIZATA


FEROPLAST SRL

FEROPLAST SRL

Adresa: Str. Sararilor nr. 31, Craiova, Judet DOLJ
Telefon: 0371-088.877
Fax: 0251-545.545
Mobil: 0724-382.175
E-mail: feroplast@feroplast.ro
Web site: www.feroplast.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Profile din PVC
Descriere activitate
depozit de profile PVC, accesorii, feronerie, paneluri
Prezentare companie/institutie
FEROPLAST isi extinde distributia panelurilor in teritoriu
 
 
 
 
 
 
Cosmin Pencu (41 de ani)
Functia/Firma: director general, Feroplast;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Principalul domeniu de activitate al companiei Feroplast (din judetul Dolj) consta actualmente in distributia de paneluri ornamentale si simple, firma fiind unic importator pe plan national al produselor marca Panadur, din Turcia. Comercializarea panelurilor are o contributie de aproximativ 35% la incasarile totale, diferenta revenind livrarii profilelor din PVC (30%), armaturilor (20%), spumelor poliuretanice, accesoriilor sau utilajelor. Politica firmei, dupa cum precizeaza Cosmin Pencu, director general al Feroplast, este aceea de a oferi partenerilor - producatori de tamplarie termoizolanta - o oferta completa de sisteme destinate executiei produselor de profil.
 
- Care sunt principalele planuri de dezvoltare ce se vor implementa in perioada urmatoare?
- Ne dorim, in principal, sa ne extindem distributia de paneluri simple si ornamentale. Primele zone pe care le vizam sunt Transilvania si nordul tarii, insa obiectivul final este sa accesam intreg teritoriul Romaniei. Am demarat acest proces de la jumatatea anului 2019, ne-am concentrat exclusiv pe derularea proiectelor de dezvoltare si, de atunci, activitatea companiei se afla, incontinuu, pe un trend ascendent. Estimam ca aceasta extindere ne va permite sa obtinem o majorare de aproximativ 50% a cifrei de afaceri din acest an. In 2019, am inregistrat o crestere de aproximativ 25% a incasarilor, in raport cu valoarea de 4,3 milioane de lei consemnata in 2018.
- Detaliati principalele categorii de produse si servicii pe care le oferiti colaboratorilor.
- Pe segmentul panelurilor, punem la dispozitia colaboratorilor paneluri termoizolante ornamentale si simple, in sase nuante, respectiv alb si alte culori. In ultima perioada, cele care au fost cel mai des solicitate au fost nuantele de stejar si gri antracit. Sistemele din PVC pe care le distribuim sunt marca Ramplast, iar armaturile se potrivesc pentru orice tip si dimensiune de profile. O alta activitate pe care am dezvoltat-o in mod semnificativ in ultimul timp a fost cea a livrarii utilajelor destinate productiei de tamplarie din PVC si geam termoizolant, segment pe care, in prezent, avem in derulare contracte in valoare de aproximativ 200.000 de euro. In general, avem capacitatea de a pune la dispozitia clientilor orice categorie de produse pe care acestia ne-o solicita. Pentru anumite categorii sortimentale - cum sunt armaturile si profilele - distributia se face la nivel zonal, pentru a se putea acoperi costurile de transport. Suntem prezenti, astfel, in cinci judete din zona de sud a tarii si avem trasee zilnice in Turnu Severin, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Slatina si in localitati din Teleorman.
- Descrieti cele mai pregnante dificultati pe care le intampinati in derularea activitatii.
- In ultima perioada, am fost destul de afectati de obligativitatea majorarii salariilor si de intensificarea competitiei. De asemenea, reusim cu dificultate sa facem noi angajari, datorita pretentiilor foarte mari pe care le au potentialii salariati.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2020)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE