Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - FEROPLAST: Capacitatea de distributie a panelurilor este de 10.000 mp/luna
FEROPLAST: Capacitatea de distributie a panelurilor este de 10.000 mp/luna
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Aug 2013 09:00
Strategia de afaceri care urmeaza sa fie implementata in cadrul companiei Feroplast, din Craiova, in intervalul 2014-2015, presupune extinderea gamei de sisteme pentru executia de tamplarie termoizolanta si demararea de activitati de productie a materiilor prime destinate acestui segment. Astfel, se doreste comercializarea de produse din aceasta categorie si din cea a tehnicii de umbrire pentru partenerii locali din zona Olteniei.
 
Cosmin Pencu, director general al Feroplast: „Segmentul de piata in cadrul caruia ne derulam activitatea, a inregistrat un regres de pana la 50% la finalul lui 2012 si inceputul lui 2013, potrivit unui sondaj propriu. Estimam mentinerea acestei tendinte pana la finele lui 2014 si indeputul lui 2015, interval in care se va realiza o selectie naturala a companiilor care activeaza in bransa. Avand in vedere conditiile dificile de piata, in primul semestru din 2013 am inregistrat o scadere de 20% a vanzarilor, trend care estimam ca se va mentine pana la finalul exercitiului financiar in curs. Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ doua milioane de euro. Totodata, principalele probleme pe care le-am intampinat la finalul lui 2012 si inceputul lui 2013 au fost reprezentate de concurenta neloiala si de dificultatile de incasare a soldurilor scadente, situatie ingreunata si de lipsa lichiditatilor din piata. Masurile pe care le-am aplicat pentru a contracara aceste aspecte au constat in abandonarea segmentului «low – cost» si in organizarea activitatii interne prin implementarea sistemului de management al calitatii ISO. In prezent, in activitatea proprie predomina cu 50% distributia de paneluri simple si ornamentale, care este completata de accesorii marca proprie Rigel (respectiv balamale 3D, manere pentru ferestre si usi, conectori etc.), profile PVC Extruplast, armaturi, feronerie, glafuri, plase de protectie impotriva insectelor, spume poliuretanice, etansanti si utilaje. Livrarile de paneluri si accesorii se efectueaza in mod direct la nivel national, capacitatea de comercializare a panelurilor situandu-se la 10.000 mp/luna”.
 
rehau
ghid_montaj
2021-video-fer
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE