Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - DOM ROMANIA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


DOM ROMANIA SRL

DOM ROMANIA SRL

Adresa: Sos. de Centura Bucuresti nr. 316, corp I, et. 2, cod postal 077105, Glina, Judet Ilfov
Telefon: 0372/983.833
Fax: 0372/983.833
Mobil: 0727-925.380
E-mail: office@dom-romania.ro
Web site: www.dom-security.com/ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Sisteme de control al accesului, dispozitive de inchidere industriale si de uz caznic, feronerie.
Prezentare companie/institutie
DOM: Dezvoltare constanta a portofoliului de produse
 
 
 
 
 
 
Tiberiu Ionita (37 de ani)
Functia/Firma: director general, Dom Romania;
Experienta profesionala: 11 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Toate produsele din portofoliul companiei DOM Romania sunt realizate de catre grupul DOM Security (Franta) in mod semnificativ, de la un an la altul. In 2018, segmentul digital, reprezentat de game precum Tapkey, Eniq, Easykey etc. si cel al sistemelor antipanica s-au inscris pe un trend ascendent. Dezvoltarea substantiala a segmentului sistemelor antipanica se datoreaza diversificarii gamei sortimentale, care va continua si in 2019 si care are la baza achizitia de catre grupul DOM Security a unei noi companii - Antipanic Italia - specializata exclusiv in comercializarea de sisteme de acest tip.
 
- Prezentati evolutia sistemului de distributie la nivelul companiei.
- Suntem incantati ca, in decursul celor noua ani de cand suntem activi pe piata din Romania, ne-am pastrat acelasi trend in distributia produselor grupului Dom Security, cu sprijinul distribuitorilor ce au experienta pe piata nationala. Activitatile de livrare se realizeaza in proportie de 90% prin intermediul distribuitorilor si intr-o pondere de 10% prin cel al producatorilor industriali. Sistemele noastre sunt livrate si prin intermediul curierilor locali (dar intr-o cota de numai 30%), pentru ca, in cea mai mare parte, clientii le ridica direct din depozitul nostru, ceea ce ne demonstreaza ca mutarea pe care am facut-o, in 2014, in Bucuresti, a fost de bun augur.
- Cum se structureaza portofoliul de produse si in ce fel intentionati sa-l dezvoltati, in continuare?
- In prezent, portofoliul de produse include sisteme de tip „broasca” (in proportie de 45% din total), cilindri mecanici si electronici (20%), sisteme antipanica si amortizoare (20%), diferenta revenind comercializarii de sortimente dedicate zonei industriale de mobilier metalic si celei de sisteme interlocking (15%). Din totalul produselor ce se adreseaza segmentului tamplariei termoizolante, aproximativ 85% dintre acestea sunt destinate usilor. Modelele nou-incluse pe acest segment, in 2018, sunt reprezentate de sistemele digitale, respectiv cilindrii si manerele electronice. Diversificarea gamei de produse reprezinta, in continuare, unul dintre principalele obiective de dezvoltare stabilite la nivelul filialei autohtone.
- Care sunt obiectivele financiare ale firmei pe termen scurt?
- La finalul anului 2018 ne asteptam cu siguranta la o mentinere a cifrei de afaceri la valoarea inregistrata in 2017, cu mentiunea ca, din cauza sezonului de varf al vanzarilor, aflat inca in derulare, este foarte posibil sa obtinem o crestere de 25% a acesteia. In exercitiul financiar precedent, nivelul de majorare s-a situat la 27%, incasarile totale insumand 3,4 milioane de lei.
- Descrieti cateva caracteristici ale pietei nationale de profil.
- In 2018, am resimtit o scadere pe piata constructiilor, care a afectat, intr-o oarecare masura, si exportul, mai ales in centrul si vestul Europei, unde ne comercializam produsele. Pentru 2019, estimam o propagare a acestei tendinte, un element destul de influent fiind lipsa fortei de munca.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie-Decembrie 2018)

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2021-video-fer
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE