Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DOM Romania mizeaza pe o majorare de 20% a cifrei de afaceri in anul 2022
DOM Romania mizeaza pe o majorare de 20% a cifrei de afaceri in anul 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Iul 2022 06:00
Pentru 2022, compania Dom Romania vizeaza obtinerea unei cresteri de 20% a cifrei de afaceri comparativ cu rezultatele financiare inregistrate in 2021, care au atins nivelul de 4,6 milioane de lei. „In primul semestru din 2022, nu pot spune ca am inregistrat o crestere reala, singura majorare fiind generata de comenzile din ultimul trimestru din 2021. Spre deosebire de aceasta situatie, in 2021 s-a simtit o crestere a cererilor de feronerie, comparativ cu anul 2020, cand cererea era mai scazuta din cauza situatiei generate de pandemie. Atat pandemia, cat si situatia geopolitica generata de razboi nu au impiedicat fabricile grupului Dom Security sa isi continue planurile de dezvoltare. Situatia economica pe care o traversam in acest moment duce la o scadere a comenzilor, mai ales prin lipsa materiilor prime, situatie cu care se confrunta intreaga Europa. De asemenea, in ceea ce ne priveste, avem in acest moment prelungiri ale termenelor de livrare pentru produsele comandate.
Gama proprie de produse include sisteme de tip «broasca» Dom Elzett, Dom Metalux, Dom Polonia (cu o pondere de 45% la portofoliul propriu), cilindri mecanici Dom Titan, Dom MCM si DOM GmbH si electronici DOM (20%), sisteme antipanica issuDom si amortizoare DOM (20%), echipamente destinate zonei industriale de mobilier metalic si sisteme interlocking Dom Ronis (15%). Toate produsele sunt realizate in fabricile grupului Dom Security si se adreseaza atat proiectelor industriale, cat si distribuitorilor, iar 85% dintre acestea sunt destinate usilor. In Romania, acestea sunt disponibile pe plan national. In ceea ce priveste noutatile acestui an, la sistemele de tip broasca avem o serie noua pentru gama de multipunct (Multisoft/Multikomfort cu cap de tip ciuperca autoreglabil, Multisoft cu rola) si accesoriile aferente contraplacii cu imbus, precum si o gama extinsa a sistemelor digitale cilindru-maner ce include si software-urile aferente. Recent, am lansat in parteneriat cu firma Somfy, noua solutie de inchidere inteligenta DOM Roq. Produsul este o solutie inovatoare de tip «Safe Smart Home», ce ofera utilizatorilor un nivel maxim de securitate. Solutia DOM Roq integreaza o motorizare conectata Somfy, echipata cu senzori de blocare si de intruziune ce monitorizeaza constant usile utilizatorilor, detecteaza orice vibratii anormale si se conecteaza la aplicatia TaHoma®, precum si la ecosistemul acesteia de produse. Dezactivarea alarmei, deblocarea usii din fata si deschiderea portii pot fi declansate intr-un mod combinat de indata ce utilizatorul se intoarce acasa”, a precizat Tiberiu Ionita, directorul general al Dom Romania. Informatii suplimentare, la www.dom-security.com 
 
RT
rehau
2021-video-fer
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza