Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GAMA de manere digitale DOM ENiQ Guard, potrivita pentru toate tipurile de usi
GAMA de manere digitale DOM ENiQ Guard, potrivita pentru toate tipurile de usi
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 14 Feb 2020 06:00
Gama de manere digitale DOM ENiQ Guard este succesoarea seriei ENiQ Guardian, pe care compania DOM Security, unul dintre cei mai importanti producatori europeni specializati in comercializarea de solutii de securitate si control al accesului, a lansat-o anul acesta. Noua gama DOM ENiQ Guard permite utilizatorilor sa gaseasca un maner potrivit pentru aproape orice usa din cladirea lor.
Caracteristici speciale de design si performante tehnice superioare
Aspectul deosebit - elegant, atemporal si uniform - al produselor din gama DOM ENiQ Guard reprezinta o caracteristica definitorie a acestora si este completat perfect de noile accesorii disponibile. In comparatie cu designul gamei precedente, cel al seriei DOM ENiQ Guard este unul imbunatatit, utilizatorii avand posibilitatea sa aleaga acum intre trei culori clasice - negru, gri sau alb.
Specificatiile digitale au fost si ele mult imbunatatite, fiind rezultatul a mai multor ani de cercetare si dezvoltare. Manerele si rozeta usii sunt fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate, pentru o utilizare robustasi de lunga durata. Un alt aspect definitoriu al manerelor digitale DOM ENiQ Guard este reprezentat de noile variante de montaj, respectiv Slimline (o solutie eleganta care se potriveste designului interior modern) si Wideline. Manerele din aceasta noua generatie Guard sunt compatibile cu ENiQ Security Ecosystem, un sistem fruntas pe segmentul blocarii digitale. Prin intermediul acestui ecosistem, utilizatorii pot gestiona mai multe puncte de acces printr-un singur software. In acelasi timp, manerele din aceasta gama sunt compatibile cu tehnologiile BLE si NFC si pot fi operate prin intermediul smartphone-ului.
Gama DOM ENiQ Guard include manere digitale disponibile in trei variante: fara cilindru (de tip „orb”), de tip Europrofil si cilindru rotund elvetian (22 mm). Pentru functionare, acestea necesita baterii cu litiu AAA, care asigura o durata de exploatare de pana la patru ani sau 70.000 de cicluri de blocare, precum si zece ani de stocare a datelor, in caz de pierderi de energie.
Manerele digitale din gama DOM ENiQ Guard sunt usor de instalat la orice tip de usa, inclusiv la modele de protectie impotriva incendiilor sau de urgenta. Totodata, acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de utilizatori, de la clienti privati pana la posesori de afaceri de dimensiuni mici sau mari. Informatii suplimentare, la www.dom-security.com.
 
 
Solicita informatii suplimentare
  
 
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE