Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TRITON: Perspective stabile de crestere a cererii pentru ansamblurile perfomante
TRITON: Perspective stabile de crestere a cererii pentru ansamblurile perfomante
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Feb 2022 06:00
Raducu Radu-Menegon, directorul national al diviziei de feronerie si accesorii pentru tamplarie din PVC si aluminiu din cadrul companiei Triton (judetul Constanta) precizeaza ca firma se afla in plin proces de modernizare a serverelor, a programelor software specifice (ERP, BI, VMS) si a magazinului online, astfel incat sa poata face fata tuturor cerintelor aparute in domeniu.
„Pe langa proiectele de digitalizare, pentru 2022 ne-am propus sa continuam dezvoltarea diviziei de feronerie si accesorii pentru tamplarie din PVC si aluminiu prin dezvoltarea portofoliului de produse (in special in zona de control acces, automatizari si montaj al ferestrelor), precum si prin cresterea stocurilor la produsele cu un rulaj crescut. In 2022, ne asteptam la o incetinire a ritmului de crestere a cererii de ferestre si usi datorita scaderii ratei de dezvoltare a constructiilor rezidentiale. Oricum, industria constructiilor a fost destul de afectata de cresterea accelerata a preturilor la materialele de constructii din anul 2021, precum si de inasprirea conditiilor de accesare a creditelor imobiliare (inclusiv prin cresterea ratei dobanzii de referinta in prima parte a anului 2022), lucruri ce vor produce efecte pe termen scurt si chiar mediu. Desi estimam ca vom asista la o incetinire a ritmului de crestere a segmentului rezidential, credem totusi ca investitiile in constructiile publice, mai ales din domeniul sanatatii, educatiei si infrastructurii sociale, precum si dezvoltarea exporturilor, vor compensa acest deficit. Observam ca eficienta energetica a luat amploare in majoritatea sectoarelor industriale si in special in cel al constructiilor. De aceea, dezvoltarea segmentului «caselor inteligente» si «cladirilor verzi», inmultirea activitatilor de renovare, precum si adoptarea materialelor de constructii de calitate ne vor oferi perspective stabile de evolutie a cererii pentru ferestrele si usile performante”, a adaugat reprezentantul firmei. Informatii suplimentare, la www.triton.com.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left