Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Tyman PLC estimeaza o stabilizare a activitatii si a rezultatelor financiare, in 2022
Tyman PLC estimeaza o stabilizare a activitatii si a rezultatelor financiare, in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Nov 2022 06:10
Reprezentanta autohtona a grupului Tyman PLC, din Marea Britanie, ce comercializeaza in Romania marcile de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante Giesse, Schlegel, Reguitti si Jatec, a incheiat exercitiul financiar precedent cu o majorare de peste 20% a cifrei de afaceri. Pentru anul in curs, reprezentantii Tyman Romania estimeaza o stabilizare a activitatii si a rezultatelor financiare.
"In 2021 am inregistrat o crestere neasteptata, mai ales ca 2020 a fost un an dificil si ne-am raportat la rezultatele din 2019. In 2022, pana in prezent, am atins un nivel similar cu situatia de anul trecut si speram cel putin intr-o mentinere a acestui nivel de activitate. In general, cererea pentru marcile Schlegel si Reguitti s-a inscris pe un trend ascendent in acest an, avand in vedere ca produsele sunt destul de noi de piata, in timp ce pentru marca Giesse comenzile s-au stabilizat.
Pe segmentul sistemelelor pentru ansamblurile din aluminiu, gama Giesse include exclusiv produse fabricate in Italia, balamalele Domina HP pentru usi grele si sistemele de anti-panica. De asemenea, anul acesta a fost lansata si seria de balamale invizibile pentru ferestre si usi Chic, diferita fata de sistemele destinate profilelor coplanare de pana in prezent. Produsele dedicate personalizarii ansamblurilor termoizolante din aluminiu au o contributie de 80% in vanzarile totale, diferenta revenind comercializarii de tamplarie din lemn stratificat. Mai exact, gamele Schlegel, Reguitti si Jatec includ manere pentru ferestre si usi, inclusiv o serie speciala cu cu finisaje anti-germeni. Produsul cel mai bine comercializat pe acest segment, cu o pondere de 90% in vanzarile totale, este reprezentat de garniturile Schlegel Q-Lon, care beneficiaza de o garantie de peste 20 de ani si sunt unice pe piata, reprezentand un compus din mai multe materiale, respectiv o spuma invelita in polimer cu baza de polietilena. In Romania, avem deja clienti importanti pentru aceasta gama destinata usilor, cum ar fi producatorii Eco Euro Doors (judetul Mures) sau Benati (Harghita).
In 2022, proiectele la care au fost instalate produsele livrate de Tyman in Romania au fost de dimensiuni mai mici spre deosebire de anii trecuti, cand am realizat livrari inclusiv pentru constructia stadioanelor Rapid sau Steaua din Bucuresti, la care am participat prin intermediul firmei Etem Systems (Ilfov). Acesta este unul dintre principalii nostri distribuitori in Romania, alaturi de companiile VBH Romcom (Mures) si Top Brands Industry (Bacau). Livrarile Tyman pe plan national se realizeaza si in mod direct, catre companii importante precum Casa Noastra (Dolj), iar multe dintre produse ajung si pe pietele externe, fiind vorba, in principal, de cele din gama Giesse.
In ceea ce priveste cererea provenita de pe piata din Romania, in 2022 am observat o stagnare a proiectelor, toata lumea sperand la o scadere a preturilor materialelor de constructii spre finalul anului", a mentionat Marius Furtuna, Technical Area Manager South Balkan Area Tyman PLC pentru Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Kosovo. Informatii suplimentare, la www.tymanplc.com   
 
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza