Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN: Consolidarea exportului de tamplarie - un factor real de progres
URBAN: Consolidarea exportului de tamplarie - un factor real de progres
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Dec 2016 07:47
Cu vanzari de peste 3 milioane de euro, incluzand livrarile directe de la fabrica-mama din Memmingen – Germania, Urban C&O reuseste sa se redreseze dupa un interval in care, pe fondul unei recesiuni profunde, cererea de utilaje specializate a stagnat. In ultima perioada, compania a semnat contracte cu o serie de parteneri consacrati din Romania, printre care Optimedia, Fista Construct, ADF Prod, Plast Lasgo, Izoterma etc. Perspectivele de consolidare a activitatii pe termen scurt si mediu sunt pozitive, pe fondul imbunatatirii accesului colaboratorilor la finantarea europeana si al cresterii solicitarilor de echipamente performante pentru executia produselor destinate pietelor externe. In continuare, Catalin Polivanov se refera la aspecte vitale ce privesc bransa de utilaje si, implicit, cea de tamplarie termoizolanta.
 
-Care este perceptia proprie in ceea ce priveste evolutia actuala a cererii pe piata de utilaje?
-Suntem optimisti din acest punct de vedere si ne bazam pe calitatea echipamentelor furnizate de Urban si partenerii sai Rapid, Schirmer si Italmac. Observam ca recesiunea nu a schimbat, practic, obiceiurile clientilor, cu toate ca se remarca totusi o atentie mai mare acordata intretinerii utilajelor furnizate, precum si o grija suplimentara in ceea ce priveste operarea corecta a acestora, in acord cu specificatiile furnizorului. Noi consideram ca aceasta este o evolutie. De asemenea, estimam ca, in viitorul apropiat, lucrurile vor evolua accelerat, luand in considerare cresterea pietei constructiilor si orientarea producatorilor de tamplarie catre clientii occidentali. In consecinta, asistam la utilarea atelierelor cu masini performante si fiabile, capabile sa raspunda cerintelor de calitate a produsului finit. Acesta este un avantaj competitiv net pentru compania noastra, care are o reputatie bine stabilita prin prisma respectiva.
 
-Ce masuri considerati ca ar fi necesare pentru alinierea producatorilor locali la tendintele europene?
-Autoritatile ar trebui sa urmareasca respectarea normelor de siguranta in functionarea si operarea utilajelor, pentru a preintampina aparitia unor incidente nedorite. Este necesar ca echipamentele sa respecte in mod strict regulile existente in UE. De multe ori, apar neconcordante din acest punct de vedere, din cauza accentului pe care producatorii il pun asupra pretului scazut de achizitie.
 
-Cum abordeaza Urban strategia de consolidare a cotei de piata?
-Ne concentram pe mentinerea performantei produselor promovate, implementarea inovatiilor din domeniu si cercetarea continua pentru dezvoltarea echipamentelor proprii. Suportul tehnic si know how-ul, mentinute la nivelul inalt care ne-a consacrat, sunt in continuare atuurile noastre. Inclusiv in Romania promovam toate solutiile livrate pe scara larga la nivel european, automatizarea fiind de un real ajutor companiilor locale in incercarea lor de a avea succes la export.
 
-Care este mesajul pe care doriti sa-l adresati clientilor?
-Dorim sa multumim tuturor partenerilor pentru increderea acordata si sa-i asiguram de intregul suport in dezvoltarea lor actuala si viitoare. Incepand din 1999 am fost, suntem si vom fi in continuare alaturi de clientii nostri, pe care ii vom sustine in demersul acestora de a-si asigura fluxuri performante de productie, in conformitate cu exigentele unei piete puternic concurentiale.
 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left