Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VBH: Vanzarile de feronerie pentru usi si ferestre depasesc 81% din rulajul total
VBH: Vanzarile de feronerie pentru usi si ferestre depasesc 81% din rulajul total
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Iul 2018 06:10
Dupa rezultatele de exceptie consemnate in exercitiul fiscal trecut (cand s-au raportat vanzari de 54,5 milioane de lei), Daniel Gavris, Managing Director in cadrul VBH Romcom, precizeaza ca pentru 2018 este vizata „o crestere de minimum 5% a cifrei de afaceri, pe fondul temperarii investitiilor experimentate in toamna lui 2017”. In opinia sa, anul trecut a fost unul bun, in care a fost inregistrata o crestere sustenabila fata de 2016, cu investitii semnificative pe piata de constructii rezidentiale, insa cu o frana vizibila spre final de an, datorita unei reduceri de suport financiar. „Sectorul de feronerie si accesorii in care ne desfasuram activitatea este direct influentat de existenta sau lipsa constrangerilor din punct de vedere al respectarii si conformarii standardelor de calitate, siguranta si anduranta. Pe plan intern, nu exista o tendinta prin care sa anticipam o evolutie clara in acest sens si observam, in continuare, solicitari permanente pentru solutiile ieftine, de baza. Un pilon semnificativ diferit este exportul, unde un comportament similar cu cel practicat pe plan intern nu este posibil, datorita cerintelor exprimate in mod expres si asumarii raspunderilor necesare obtinerii contractelor aferente. Consideram ca principala problema a bransei ramane, in continuare, lipsa fortei calificate de munca si de care se lovesc, mai ales, clientii nostri, in procesul de productie si montaj. VBH isi pastreaza si in 2018 orientarea catre producatorii de ferestre si usi termoizolante carora le ofera tot sprijinul sau si este, in continuare, o companie conservatoare in ceea ce priveste portofoliul de produse. Singurul element de noutate pentru 2018 este reprezentat de oferta de feronerie pentru mobila, pe care o promovam sub brandul Firmax, in randul producatorilor de mobilier”, a adaugat oficialul firmei.
Compania VBH Romcom isi distribuie produsele pe plan national, iar in portofoliul sau sunt cuprinse sisteme de feronerie pentru ferestre (cu o contributie de 46% la totalul vanzarilor) si pentru usi (35%), produse chimice, activitati de montaj (15%), precum si alte categorii sortimentale. Informatii suplimentare, la www.vbh.ro 
 
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE