Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VITRUM: Noutati si inovatii pentru procesarea sticlei - Milano, 1-4 octombrie 2019
VITRUM: Noutati si inovatii pentru procesarea sticlei - Milano, 1-4 octombrie 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Sep 2019 07:23
Desfasurat in intervalul 1 - 4 octombrie a.c. in cadrul centrului expozitional Rho din Milano - Italia, targul international Vitrum, specializat in prezentarea celor mai noi tehnologii si echipamente de procesare a sticlei arhitecturale - si nu numai - promite vizitatorilor si partenerilor noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor. Operatiunile de inchiriere a spatiilor au demarat deja, astfel incat in mai putin de 48 de ore au fost contractate standuri cu o suprafata de peste 2.100 mp, fapt ce dovedeste inca o data imaginea pozitiva de care se bucura in perceptia expertilor targul din Lombardia. Noutatea absoluta din 2019 va fi reprezentata de organizarea evenimentului sub 12 teme diferite, care vor identifica interesul specific al vizitatorilor, permitand participantilor sa-si optimizeze traseele si sa-si organizeze mai avantajos timpul alocat. De asemenea, pentru expozanti aceasta constituie o oportunitate reala, in sensul maximizarii vizibilitatii prin plasarea standului intr-o zona in care accesul expertilor pe nisa respectiva este facilitat. Firmele care vor decide extinderea standurilor fata de nivelurile de la editiile precedente vor beneficia de disconturi considerabile. Un element interesant va fi constituit, de asemenea, de organizarea unui hub pentru extinderea afacerilor si dezvoltarea activitatii pe pietele internationale, reprezentand un element de mare interes intr-o epoca marcata de globalizare. Targul va fi acompaniat, ca la fiecare editie, de o serie de evenimente conexe, forumuri, seminarii si ateliere, unde cei interesati se vor putea pune la curent cu cele mai noi tendinte de dezvoltare din domeniu. De asemenea, gratie suportului asigurat de Agentia italiana de comert exterior, Vitrum 2019 va fi gazda unor delegatii importante de vizitatori internationali. Toate cele mentionate anterior intaresc ideea ca targul din Milano va fi din nou o veritabila fereastra spre lume, o manifestare profesionala orientata spre inovatie, unde cele mai recente trenduri in materie de procesare a sticlei vor fi prezentate in fata unui auditoriu format din  experti prestigiosi veniti din toate colturile lumii.
 
COVID-19
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceuninck_belgium
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE