Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - W-TECH vrea rezultate similare anului precedent, in conditiile actuale de piata
W-TECH vrea rezultate similare anului precedent, in conditiile actuale de piata
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Sep 2022 06:10
Compania W-Tech, cu sediul in judetul Brasov, activa in principal in domeniul sculelor aschietoare destinate ferestrelor si usilor din lemn stratificat, a inregistrat anul acesta o cerere in crestere pentru toate categoriile principale de produse comercializate. „In oferta noastra generala, se regasesc in prezent scule aschietoare marca Fantacci Industrie - Italia (vanzarile acestora au o contributie de 50% la cifra de afaceri totala a firmei), garnituri de etansare marca Deventer - Germania (10%) si feronerie marca AGB-Alban Giacomo (Italia) - pentru care suntem distribuitori exclusivi in zona Transilvaniei. Pentru fiecare dintre produsele comercializate, punem la dispozitia clientilor si consultanta de specialitate, servicii de punere in functiune si asistenta post-vanzare.
In ultima perioada, am observat o orientare predominanta a clientilor catre produse din gama premium, in defavoarea celor din clase medii. Aceasta este situatia si pe segmentul sculelor aschietoare, unde suntem distribuitori exclusivi la nivel national. Achizitiile produselor din aceasta categorie, s-au realizat, in 2022, in randul clientilor nostri, in proportie de 50% prin intermediul finantarilor europene, diferenta revenind achizitiilor din fonduri proprii.
Toti furnizorii cu care colaboram au majorat preturile la produsele comercializate si am fost nevoiti si noi sa le preluam si sa crestem, la randul nostru, preturile la produsele comercializate.
Am decis ca nici anul acesta sa nu derulam programe de investitii, data fiind situatia nesigura de pe plan national si european. Totodata, ne-am propus ca cel putin sa reusim sa ne mentinem rezultatele financiare la nivelul celor inregistrate in 2021, care a fost un an bun pentru compania noastra”, a precizat Florin Voicu, directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.wtech.ro
    
    
 
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza