Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WORM: Majorare ponderata a cererii de profile din PVC
WORM: Majorare ponderata a cererii de profile din PVC
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Ian 2015 19:28
Strategia de afaceri adoptata anul acesta in cadrul companiei Worm, din Targoviste, se axeaza in principal pe promovarea unor sortimente noi, care au fost incluse in oferta la finele anului trecut, respectiv profilele din PVC echipate cu armaturi, marca Baufen (Bulgaria) si feroneria Reze. De asemenea, este vizata intensificarea livrarilor in zona Transilvaniei, in acest sens, la inceputul lui 2015, fiind semnat un parteneriat cu un distribuitor din judetul Cluj, ce va efectua operatiuni de distributie incepand de la Baia Mare pana la Resita. Tot pentru anul in curs este vizata dezvoltarea punctului de lucru deschis in 2014 la Ploiesti si unde se comercializeaza in principal profile Baufen, feronerie Reze si repere din aluminiu BRL.
 
Marin Voicu, administrator al Worm: „Showroom-ul deschis anul trecut in Ploiesti se adauga unuia din aceeasi localitate si celui din Targoviste, iar prin intermediul acestora si al retelei proprii de transport, efectuam livrari la nivel national. Pe langa produsele noi, la realizarea cifrei de afaceri, cea mai importanta contributie o are comercializarea profilelor PVC marca Vivaplast, cu 80% din total, diferenta fiind reprezentata de vanzarile de feronerie Vorne si G-U (cu 15%) si a altor accesorii, precum paneluri (simple si ornamentale), manere, balamale, cilindri, profile pentru plase de protectie impotriva insectelor etc. In ceea ce priveste cererea de sisteme din PVC, in ultimul timp am remarcat o crestere a acesteia. Consideram ca situatia pozitiva se datoreaza in principal unei usoare revigorari a pietei interne si, mai ales, intensificarii operatiunilor de export in randul producatorilor autohtoni. Evolutia comenzilor din ultima perioada ne determina sa estimam obtinerea unor rezultate financiare care sa se situeze cel putin la nivelul inregistrat anul trecut, respectiv la aproximativ doua milioane de euro, incasarile proprii inscriindu-se si anul trecut pe un trend ascendent”.                         
 
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE