Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 23 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WURTH Romania a deschis anul acesta un nou spatiu comercial in Bucuresti
WURTH Romania a deschis anul acesta un nou spatiu comercial in Bucuresti
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Mai 2022 06:10
Furnizorul de elemente de asamblare, sisteme de ancorare, adezivi, etansanti si cosmetice auto Wurth Romania (din judetul Ilfov) a deschis in luna martie a acestui an un nou magazin in Bucuresti. „In cadrul acestuia, sunt disponibile peste 2.000 de produse ce poarta marca Wurth. De asemenea, se promoveaza pachete de produse la preturi speciale, o intreaga piramida de produse promo, se acorda bonusuri pentru cumparaturi si reduceri de vara pentru produsele din toate diviziile Wurth, respectiv Diviziile Auto/Cargo, Lemn/Constructii si Metal/Intretinere. Toate produsele comercializate sunt solutii profesionale destinate specialistilor din domeniile constructii, amenajari interioare, tamplarie termoizolanta si mobilier. Pasiunea noastra pentru calitate ne inspira intotdeauna clientii pentru alegerea celor mai bune solutii”, au precizat reprezentantii companiei.  
Compania Wurth Romania a fost infiintata in anul 1994 ca reprezentanta autohtona a concernului Adolf Wurth GmbH & Co. KG (Gemania) si a devenit in scurt timp una dintre firmele de top pe segmentul propriu de activitate. In prezent, gama sortimentala promovata include peste 20.000 de produse ce sunt insotite de servicii auxiliare de calitate. Comercializam o gama vasta de produse profesionale, precum organe de asamblare si fixare, scule de mana electrice si pneumatice pentru prelucrarea lemnului si a metalului, instrumente de masura si control, accesorii pentru mobilier, produse chimice, echipamente de protectie a muncii, componente pentru instalatii electrice etc. Pentru 98% dintre produsele principale, Wurth Romania asigura livrare la nivel national in 24 de ore, prin intermediul unei forte de vanzari bine reprezentate oriunde in tara si al depozitului central din Otopeni. Informatii suplimentare, la www.wuerth.ro  
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza