Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DENA ASIS: Mentinere a activitatii in conditii dificile de piata
DENA ASIS: Mentinere a activitatii in conditii dificile de piata
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Apr 2011 13:52
Compania Dena Asis, din Cluj-Napoca, are ca principal domeniu de activitate distributia de sisteme de feronerie si accesorii, care contribuie cu aproximativ 70% la realizarea vanzarilor. De asemenea, este implicata in comercializarea de profile KMG si Etem. Mai multe detalii referitoare la evolutia firmei din 2010 si la previziunile pentru 2011 sunt oferite, in cele ce urmeaza, de directorul general al Dena Asis.
 
Mirel Vermesan, director general al Dena Asis: „Pe segmentul sistemelor de feronerie comercializam preponderent gama premium Uni-Jet (marca G-U) si cea medie Euro-Jet, care este - de altfel - cea mai solicitata de beneficiari. De asemenea, distribuim si modele T&T. Zona cea mai activa din punct de vedere al livrarilor este reprezentata de orasul Cluj-Napoca, insa desfasuram operatiuni si in Bistrita, Zalau, Alba Iulia si Aiud. Activitatile de distributie directa sunt efectuate prin intermediul celor doua depozite din Cluj-Napoca si Bistrita. Situatia pietei zonale in care ne derulam activitatea a fost dificila atat in 2010, cat si la inceputul lui 2011, fiind direct influentata de reculul sectorului de constructii si al celui imobiliar. Una dintre principalele probleme pe care le intampinam este reprezentata de blocarea fondurilor pentru proiectele publice, pentru a carei rezolvare s-ar impune aplicarea de solutii compesatorii in ceea ce priveste taxele. Speram ca, totusi, pana la finalul lui 2011, situatia pietei sa se stabilieze. Astfel, daca in 2010 am reusit sa obtinem o majorare a cifrei de afaceri de la nivelul de 6,9 milioane de lei din 2009, pentru 2011 vizam, in primul rand, o mentinere a veniturilor, in al doilea rand consideram ca exista o posibilitate de crestere spre finalul anului”.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left