Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - IMROGLASS - IMSA: Se estimeaza vanzari de doua milioane de euro
IMROGLASS - IMSA: Se estimeaza vanzari de doua milioane de euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Iun 2011 08:57
Compania Imroglass - Alba Iulia, parte a grupului Imsa - Italia, intentioneaza sa realizeze o noua hala de stocare, dispunand, in acest moment, de un punct de lucru in municipiul de resedinta si de o retea proprie de distributie. In continuare, directorul general al Imroglass - Imsa ofera informatii suplimentare referitoare la evolutia activitatii si a pietei de profil.
 
Robert Jug, director general al Imroglass - Imsa: „Din categoriile de produse pe care le comercializam, respectiv materialele si utilajele pentru industria procesarii sticlei plane, cel mai bine vandute sunt, in acest moment, sortimentele destinate fabricarii geamului termoizolant, care se livreaza, preponderent, in zona de sud-est a tarii. Principalele dificultati pe care le-am intampinat in primul semestru al anului in curs sunt de natura financiara (respectiv intarzieri ale platilor) sau insolvente ale firmelor producatoare de tamplarie termoizolanta. La nivel general, piata autohtona de utilaje a inregistrat anul acesta o usoara majorare, trend ce estimam ca se va mentine si in 2012. Consideram ca o solutie aplicabila pentru impulsionarea dezvoltarii domeniului ar fi constituita de utilizarea la potential maxim a fondurilor europene disponibile si eliminarea obstacolelor create de birocratie. Pana la finalul anului in curs, preconizam o cifra de afaceri de doua milioane de euro, in crestere fata de nivelul de 1,8 milioane de euro consemnat in 2010”.
 
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE