Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - METALE INTERNATIONAL: Sisteme in diverse variante constructive
METALE INTERNATIONAL: Sisteme in diverse variante constructive
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Aug 2010 09:00
Fereastra - METALE INTERNATIONAL: Sisteme in diverse variante constructive | Furnizori de sisteme | Stiri

Compania Metale International, din Focsani, are un domeniu extins de activitate care este organizat sub forma a trei divizii: materiale de constructii, distributia de sisteme din PVC (cu o pondere de 25% la realizarea cifrei de afaceri) si productia de tabla profilata tigRES. Astfel, pentru segmentul tamplariei termoizolante, se comercializeaza profile din PVC Veratec cu latime constructiva de la 52 mm pana la 120 mm,  feronerie G-U Euro-Jet si glafuri, marca Veratec, in diferite nuante (latime constructiva cuprinsa intre 100 mm si 600 mm). In continuare, directorul tehnic al Metale International detaliaza aspecte legate de evolutia societatii si a pietei in ansamblu.

 

Vasile Chivaran, director tehnic al Metale International: „Dintre masurile speciale pe care le-am adoptat incepand de anul trecut, mentionam: promovarea intensa a produselor, selectarea partenerilor pentru a securiza incasarile, precum si extinderea gamei sortimentale. Astfel, oferim sisteme in mai multe variante constructive, iar beneficiarii au posibilitatea de a realiza si ferestre mai ieftine si, in acelasi timp, de buna calitate, in conditiile in care, pe piata, cele mai multe solicitari sunt pentru produse cu un cost redus, mai ales comenzile clientilor finali. Segmentul nostru de activitate a inregistrat, in anul 2009, un regres de aproximativ 40% situatie care s-a perpetuat si in 2010. Fenomenul care influenteaza cel mai mult toate firmele de profil in domeniul tamplariei este, in primul rand, lipsa de continuitate in toate activitatile desfasurate pe piata. Cauza principala a acestei probleme este influenta negativa a masurilor aplicate la nivel guvernamental, care nu sprijina deloc, ci, dimpotriva, ingreuneaza derularea tuturor proiectelor. Pentru anul in curs, in ceea ce priveste rezultatele financiare, firma vizeaza o crestere de cel putin 10% fata de anul 2009, cand a fost consemnata o cifra de afaceri de aproximativ 26 de milioane de euro”.

 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left