Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM Doors & Windows extinde reteaua de prezentare si capteaza cererea
PINUM Doors & Windows extinde reteaua de prezentare si capteaza cererea
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Nov 2021 06:00
Producatorul Pinum Doors & Windows are in vedere, pe termen scurt, extinderea numarului magazinelor de prezentare din Romania. „Reteaua de distributie la nivel national va include in continuare atat showroom-uri proprii, cat si spatii de expunere si vanzare in regim de franciza. Dintre acestea, cele mai recente showroom-uri pe care le-am inaugurat sunt cele din Brasov, Craiova si Constanta. Detinem, de asemenea, alte doua in Bucuresti. In continuare, intentionam sa dezvoltam, de aceasta data, in regim de franciza, spatii de prezentare in Pitesti, Ramnicu Valcea si Comanesti. Unde gasim parteneri, mizam pe sistemul de franciza, unde nu, deschidem showroom-uri proprii”, au precizat reprezentantii firmei.
Compania Pinum Doors & Windows (din Bucuresti) a inregistrat in 2020 rezultate financiare in valoare de 64,5 milioane de lei, avand 169 de angajati, atat cifra de afaceri, cat si indicatorul personalului inregistrand un usor regres fata de 2019. Firma este membra a grupului Nusco (Italia) care, la data de 4 august 2021, a fost listat la bursa italiana. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left