Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU Window Solutions a fost premiata pentru campaniile sociale
REHAU Window Solutions a fost premiata pentru campaniile sociale
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 21 Feb 2024 13:09
Rehau Window Solutions Romania a fost premiata in cadrul Galei Itsy Bitsy, "Lideri pentru Liderasi” , pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficienta, siguranta si confort in viata de familie. Evenimentul a avut loc pe 13 Februarie la “Le Chateau” – Castelul din inima Bucurestiului si a fost transmis in direct pe paginile de Facebook si LinkedIn ale Itsy Bitsy. Gazda evenimentului a fost Simona Balanescu, realizatoare de emisiuni pentru sanatate, iar cele mai apreciate momente ale serii au fost cu siguranta cele in care copiii au fost in prim plan. Deschiderea Galei a fost facuta de co-fondatorii Itsy Bitsy, Nadia si Felix Tataru, care au reamintit publicului ca in fiecare copil exista o lume magica, pe care noi, adultii, avem misiunea de a o lasa sa straluceasca si de a o sustine cu tot ce putem.
"Distinctia primita anul acesta demonstreaza ca Rehau Window Solutions este un brand care contribuie substantial la siguranta si confortul in viata de familie. Anul 2024 vine cu noi proiecte dedicate familiilor, iar Rehau Window Solutions isi va continua misiunea de a se implica in activitati de responsabilitate sociala, prin care comunica, sustine si empatizeaza cu familii din intreaga tara” a declarat Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager Rehau Window Solutions Romania.  
Rehau Window Solutions s-a implicat anul trecut, alaturi de Itsy Bitsy, in proiecte care au ajutat copiii sa isi stimuleze creativitatea prin joaca si ateliere interactive. Astfel, pe 1 iunie, in cadrul evenimentului 1uniFest, Rehau Window Solutions a venit in intampinarea celor mici cu trei ateliere de creatie - Energie, Echilibru si Imaginatie, care reflecta valorile si viziunea Rehau Window Solutions pentru generatiile actuale si viitoare. Copiii s-au putut bucura de activitati precum desen, sarituri in sac si jocuri interactive de echipe. 
Un alt proiect de suflet al RehauWindow Solutions este campania "Super Mame dincolo de ferestre”, care  a fost un succes si in 2023. In luna martie Rehau Window Solutions a deschis noi ferestre de comunicare catre Super Mamele de pretutindeni, pentru a le suprinde in misiunea lor nobila de a-i inconjura pe cei dragi cu lumina lor interioara. 
Confortul unei case este dat de numerosi factori, printre care se numara si ferestrele eficiente energetic, care pe langa designul lor, ofera locuintei siguranta si temperaturi optime pe tot parcursul anului, iar unde exista o casa confortabila, exista cu siguranta si o familie fericita. In ultimii ani, Rehau Window Solutions s-a implicat in numeroase proiecte dedicate familiilor, care au adus in prim plan starea de bine a acestora si stimularea creativa a copiilor. 
Rehau Window Solutions continua misiunea si in 2024 de a realiza proiecte de suflet impreuna cu partenerul Itsy Bitsy prin care sa ofere suport si empatie familiilor din intreaga tara.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left