Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Deceuninck: Inovatii pentru constructii durabile, prezentate la Fensterbau/Frontale
Deceuninck: Inovatii pentru constructii durabile, prezentate la Fensterbau/Frontale
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 28 Mar 2024 15:19
Deceuninck, unul dintre principalii producatori mondiali de profile din PVC pentru ferestre si usi si care activeaza pe piata din Romania de 26 de ani, si-a prezentat angajamentul pe termen lung pentru sustenabilitate si economie circulara la targul international Fensterbau Frontale 2024, eveniment de referinta in domeniu si care a avut loc in perioada 19-22 martie in Nürnberg, Germania. Pe o suprafata generoasa de expunere de 550 mp, dezvoltata pe doua etaje, Deceuninck a prezentat solutiile sale pentru constructii durabile, cu accent asupra importantei folosirii materialelor reciclate – un criteriu principal in procesele de cercetare-dezvoltare ale companiei. 
"Datorita inovatiilor noastre pentru constructii durabile, am atras atentia unui numar mare de vizitatori la standul nostru expozitional. De la ultima prezenta la acest targ major, in 2018, si pana in prezent, Deceuninck si-a imbunatatit semnificativ gama si tehnologiile de productie a profilelor din PVC. Aceste elemente, inovatiile in tehnologie si angajamentul nostru fata de sustenabilitate, au stat la baza conceptului de stand si l-au facut deosebit de apreciat in randul vizitatorilor”, a declarat are au strabatut intregul concept al standului si au incantat vizitatorii targului”, a declarat Ovidiu Cilibiu, directorul de vanzari al Deceuninck Romania si Moldova. 
 
 
Vizitatorii standului au avut ocazia sa descopere intreaga gama a multipremiatului profil Elegant, care a fost imbunatatit si mai mult cu sistemul iCOR, datorita caruia este posibila combinarea diferitelor serii de cadre si ferestre. Acest lucru asigura o intersanjabilitate completa a cadrelor si a ferestrelor, ceea ce duce la o reducere fara precedent a complexitatii din productie si logistica.
Pe langa profilele pentru ferestre, Deceuninck si-a prezentat si gama larga de usi culisante si usi glisante, cu un kit pentru instalare rapida si sisteme de jaluzele. De asemenea, Deceuninck Project Planner 2.0, o aplicatie care va facilita major planificarea pentru arhitecti si producatorii de ferestre, se afla in etapa finala de dezvoltare.
Compania a prezentat si profilul ThermoFibra fara otel: tehnologia ThermoFibra cu fibra de sticla in loc de armaturi de otel permite o izolatie termica si o stabilitate superioare. Astfel, sunt posibile dimensiuni semnificativ mai mari, cu o greutate mai mica a profilului. Utilizarea materialului reciclat in miezul profilului face sistemul foarte durabil, iar profilele pot fi reciclate in intregime in facilitatile proprii ale Deceuninck. 
 
 
La sfarsitul anului trecut, Deceuninck a finalizat un ciclu investitional de cinci ani si de 25 de milioane de euro, in urma caruia a ajuns la o capacitate de reciclare anuala de 40.000 de tone la unitatea proprie de reciclare din Diksmuide, Belgia. Profilele Phoenix deschid calea acestei filosofii, fiind realizate din 100% material reciclat, in timp ce profilul de succes PVC Elegant contine si el pana la 48% material reciclat. Aceste elemente sunt importante prin prisma faptului ca procesarea materiei prime reciclate consuma cu 90% mai putina energie, generand mai putine emisii de carbon. Obiectivele Deceuninck sunt de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera cu 60% pana in 2030 fata de 2021, respectiv de a ajunge la zero emisii pana in 2050. De altfel, The Science-Based Targets Initiative (SBTI) a confirmat recent ca eforturile Deceuninck de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera sunt in concordanta cu cele mai recente studii privind evolutia climaterica a planetei.
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left