Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Transparent Design participa la expozitia internationala Big5 Construct de la Riad
Transparent Design participa la expozitia internationala Big5 Construct de la Riad
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 23 Feb 2024 12:12
Transparent Design este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla securizata din Europa si unicul reprezentant al Romaniei la aceasta prestigioasa intalnire.
Transparent Design va invita la cea mai prestigioasa expozitie internationala Big5 Construct Arabia Saudita de la Riad, in perioada 26 – 29 februarie 2024. Hala 5 „Stone and Surface”, stand nr. 5J62.
Transparent Design este unul dintre cei mai importanti procesatori de sticla securizata din Europa si unicul reprezentant al Romaniei la aceasta prestigioasa intalnire.
Big5 Construct Arabia Saudita este o platforma renumita care reuneste 1300 de expozanti din 47 de tari,  lideri din industrie, inovatori si experti din intreaga lume. 
Transparent Design va prezenta solutiile de ultima ora pentru designul interior si exterior, inclusiv sticla securizata si laminata, sticla emailata si sticla printata digital cu cerneala ceramica.
Demonstram si acolo ca putem face fata oricaror cerinte de volum, pastrand cele mai mici termene de livrare de pe piata. 
 
 
Datorita tehnologiei CNC, produsele noastre din sticla sunt fabricate cu o precizie extrema si indeplinesc cel mai inalt standard vizual si functional.
Transparent Design: modelam viitorul industriei sticlei.
Va asteptam cu drag si ramanem la dispozitia dumneavoastra cu orice detalii aveti nevoie. 
Povestea noastra a inceput in 2005, din dorinta de aduce piata sticlei din Romania la un nivel de excelenta prin calitate, promtitudine si creativitate. Avem o mare experienta in prelucrarea sticlei plane si tehnologie avansata pentru a indeplini orice cerinta unica. 
Cu o suprafata de productie de 15.000 mp si o capacitate de productie zilnica de 1.800 mp sticla securizata/schimb, putem face fata oricaror cerinte de volum, pastrand cele mai mici termene de livrare de pe piata.
 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left