Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CASA NOASTRA: Noul showroom de la sediul central QFORT si-a deschis portile!
CASA NOASTRA: Noul showroom de la sediul central QFORT si-a deschis portile!
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 01 Oct 2019 21:05
Noul showroom de la sediul central QFORT al companiei Casa Noastra si-a deschis portile la data de 1 octombrie 2019, dupa cum informeaza un comunicat al societatii, care se adreseaza clientilor actuali si celor potentiali sa viziteze acest spatiu de expunere si vanzare a celor mai noi produse care poarta brandul QFORT.
Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa stai de vorba cu specialisti atunci cand doresti sa faci o achizitie importanta pentru casa ta, asa cum este tamplaria termoizolanta din PVC, te anuntam cu mare incantare ca un nou showroom QFORT a fost deschis, chiar la noi acasa!
Localizat chiar la sediul central QFORT, pe strada Calea Bucuresti, nr. 113, in localitatea Pielesti, judetul Dolj, noul showroom dispune de o suprafata totala de 300 mp, fiind cel mai mare din Romania la momentul actual, creat dupa un concept inovator ce are la baza dorinta noastra de a dezvolta un mediu cat mai placut si confortabil, in asa fel incat tu sa poti lua decizii intelepte pentru viitorul caminului tau.
Aici vei avea la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, o echipa de specialisti dedicata pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a te indruma pe calea celor mai bune alegeri, intr-un spatiu modern si elegant.
Zona de primire este proiectata asemenea unui living, menit sa te faca sa te simti ca acasa, inconjurat de liniste, frumusete si prieteni, iar salile de meeting si conferinte sunt dotate cu mobilier de inalta calitate ce mentine trasaturile designului modern, intarind astfel valorile care ne definesc.
In noul showroom QFORT vei putea vedea si testa, pe langa ferestrele noastre din PVC si aluminiu cu geam termoizolant, si usile culisante pentru deschideri de mari dimensiuni din gama Paysage by QFORT, sisteme culisante minimaliste din aluminiu, din gama Panorama, jaluzele venetiene si rulouri exterioare din gama Discret by QFORT, alaturi de plase de protectie impotriva insectelor si usile de intrare din aluminiu, atat din gama Design, cat si din gama Elite.
Suntem aici pentru a crea parteneriate puternice si pentru a te ajuta sa aduci un plus de valoare locuintei tale, prin ferestre, usi, sisteme de umbrire si alte accesorii, toate proiectate sa reziste.
Asteptam cu drag sa ne vizitezi in noul showroom QFORT!
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left