Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DYNAMIC SELLING GROUP: Elbrus Dynamic Challenge, o provocare pentru echipa
DYNAMIC SELLING GROUP: Elbrus Dynamic Challenge, o provocare pentru echipa
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 04 Dec 2017 13:51
Dintotdeauna, principala noastra preocupare, la Dynamic Selling Group, a fost grija fata de mediul inconjurator si sanatate. Iubim natura si deseori echipa noastra desfasoara activitati in aer liber.
Pentru ca ne place sa iesim din zona de confort si sa ne depasim limitele, ne-am asumat o noua provocare: Elbrus Dynamic Challenge!
Inca de acum cateva luni, am inceput sa ne pregatim pentru ascensiunea celui mai inalt munte din Europa, Elbrus, avand altitudinea de 5642 m. La fel ca in cazul managementului unui proiect, pregatirea noastra a presupus aceleasi etape: de la alocarea de resurse la planificare, executie si evaluare.
La Dynamic Selling Group, am avut mereu asteptari mari, atat pe plan intern cat si extern. De aceea, depunem constant toate eforturile necesare pentru a ajunge in top.
Pentru noi, Elbrus Dynamic Challenge nu este scopul, ci este mijlocul. Aceasta noua provocare ne va scoate din zona de confort, iar la finalul ei vom fi mai puternici, fizic si mental, atat ca indivizi cat si ca echipa.
Pentru ca iubim muntele si natura, suntem dinamici si preocupati de sanatate si miscare, mereu ne-am dorit sa transmitem acest lucru partenerilor si clientilor nostri. De aceea, inca de la inceput, ne-am dedicat distributiei de produse 100% ecologice si reciclabile, marca Ramplast.
Primele profile ecologice din Sud Estul Europei
Inca din anul 1997, de la inceperea activitatii de productie a fabricii Ramplast, profilele noastre se bazeaza pe materiale ecologice. Ele sunt produse printr-un proces de extrudare folosind drept materie bruta o combinatie de ingrediente active. Cea mai mare proportie, de 85%, o ocupa policrorura de vinil (PVC), imbinata cu aditivi organici pe baza de Ca-Zn (calciu-zinc).
Profilele noastre nu contin plumb si staniu, aceste particule fiind daunatoare pentru sanatate. Datorita fenomenului de condens, specific in orice casa sau birou, particulele de plumb sau staniu se pot propaga in atmosfera, fiind inhalate de catre persoanele care isi petrec cel mai mult timp in acel spatiu. Aceste particule sunt toxice pentru organismul uman. De aceea, ele nu au fost niciodata folosite in procesul de extrudare al profilelor PVC Ramplast.
Pentru ca am fost mereu preocupati de sanatatea clientilor nostri si protejarea mediului inconjurator, din 1997 si pana astazi, toate produsele noastre sunt 100% ecologice si reciclabile.
De-a lungul timpului, pasiunea echipei noastre pentru natura si miscare s-a materializat intr-o serie de activitati si teambuilding-uri desfasurate in aer liber. Am escaladat munti impreuna, ne-am depasit limitele si ne-am pregatit mereu pentru noi provocari.
De aceea, inca de cateva luni, suntem in proces de pregatire pentru Elbrus Dynamic Challenge, provocarea echipei noastre de a escalada cel mai inalt varf din Europa.
Va invitam sa fiti alaturi de noi in aceasta provocare!
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left