Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - INDEX COMPANII - DYNAMIC SELLING GROUP SA
PAGINA PERSONALIZATA


DYNAMIC SELLING GROUP SA

DYNAMIC SELLING GROUP SA

Adresa: Bld. George Coșbuc, nr.188, et. 3, Galati, Judet Galati
Telefon: 0236/473.077
Fax: 0236/473.010
E-mail: contact@dynamic-sg.ro
Web site: www.dynamic-sg.ro; www.ramplast.ro
Domenii: Profile din PVC
Descriere activitate
Producator de profile din PVC pentru sisteme de ferestre si usi
Prezentare companie/institutie
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Dynamic Selling Group
 
Compania Dynamic Selling Group s-a implicat, recent, in procesul de preluare a fabricii PVC Ramplast, din Ramnicu Valcea, unul dintre liderii locali in productia de profile PVC. Totodata, firma este recunoscuta drept cel mai important distribuitor al acestei marci la nivel national si international, livrand profile Ramplast in Chisinau, Belgrad, Budapesta si Sofia. Operatiunile de distributie din tara se desfasoara prin intermediul a sapte depozite proprii (situate in Galati, Bacau, Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti) si prin colaborarea cu o retea de parteneri traditionali situati in Brasov, Petrosani, Valcea, Oradea, Baia Mare si Sibiu. In oferta societatii sunt disponibile seriile de profile din PVC EcoTherm (cu patru camere izolatoare) si EcoTherm Light, EcoLux (cu sase camere izolatoare) si EcoLux Light. Totodata, compania livreaza elemente metalice de ranforsare produse de Rosteel Invest, garnituri fabricate de Plast Chemical etc. Cifra de afaceri a grupului este de aproximativ 30 milioane de euro, compania avand, in total, 400 de angajati.
 
Distinctia a fost acordata companiei Dynamic Selling Group, in cadrul conferintei Euro-Fereastra, editia mai 2014, pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 

Stiri & Comunicate

ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza