Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ETEM SYSTEMS ROMANIA: Solutii arhitecturale pentru magazinul de mobila Lem's
ETEM SYSTEMS ROMANIA: Solutii arhitecturale pentru magazinul de mobila Lem's
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 16 Dec 2014 18:13
Producatorul elen de sisteme din aluminiu, ETEM Systems Romania a livrat o gama variata de solutii arhitecturale ce au fost utilizate la realizarea magazinului de mobila Lem's. Astfel, ETEM Systems Romania a livrat Etalbond, solutia de perete cortina E85 si sistemul de tamplarie E45.
Solutia arhitecturala Etalbond - Datorita flexibilitatii, produsul etalbond® poate capata forme complexe prin tehnici simple de prelucrare. Aceasta procedura - tehnica de frezare cu avans manual si faltuire - permite elaborarea unor produse etalbond® cu forme si dimensiuni variate.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left