Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KADRA: Andreea STRUGARU participa la Reuniunea pentru Competitivitate
KADRA: Andreea STRUGARU participa la Reuniunea pentru Competitivitate
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Mai 2019 12:25
 Andreea Strugaru, Managing Partner KADRA, a primit acreditarea pentru a participa la Reuniunea informala a ministrilor responsabili pentru Competitivitate (COMPET) din Uniunea Europeana, eveniment care va avea loc pe 03 mai, la Palatul Parlamentului.
Organizata in timpul presedintiei Romaniei a Consiliului Europei, Reuniunea informala a Consiliului COMPET reprezinta o oportunitate remarcabila pentru mediul de business autohton, care va putea discuta subiecte cu privire la competitivitate, antreprenoriat, contributia IMM-urilor la competitivitate si piata interna cu Ministrii responsabili pentru economie, industrie, piata interna si IMM-uri din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, precum si din cele doua state membre ale Asociatiei Europene ale Liberului Schimb (Elvetia, Norvegia). Comisia Europeana va fi reprezentata in cadrul evenimentului de Elzbieta Bienkowska, comisar european responsabil pentru Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri. Reuniunea informala va fi prezidata de Ministrul Economiei, Dl. Nicole Badalau.
KADRA saluta initiativa Uniunii Europene si a Ministerului Economiei privind stimularea antreprenoriatului si consolidarea politicii industriale europene, astfel ca acest eveniment constituie un prilej major pentru a discuta contributia semnificativa a mediului de afaceri autohton la asigurarea convergentei si coeziunii in Europa.
 
Mai multe dealii despre acest eveniment puteti citi pe site-ul www.kadra.ro!
 
 
 
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE