Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Noiembrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KADRA: Solutiile de acces automat ofera functionalitate, siguranta si design
KADRA: Solutiile de acces automat ofera functionalitate, siguranta si design
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2019 14:23
KADRA a participat la Forumul International al Reputatiei in domeniul Ospitalitatii - FORO 2019, in cadrul caruia, Andreea Strugaru, Managing Partner KADRA, a prezentat cum pot fi utilizate solutiile de inginerie de acces ca tactica de consolidare a reputatiei in domeniul ospitalitatii.
“Arhitectura are multe fatete, iar cartea de vizita a unei cladiri este intrarea“ a declarat Andreea Strugaru, in deschiderea prezentarii, punand in evidenta faptul ca solutiile de acces automat au o importanta majora, din perspectiva a 4 aspecte vitale pentru un business din domeniul ospitalitatii: Reputatie, Functionalitate, Siguranta si Design.
Andreea Strugaru, Managing Parter KADRA, a prezentat o serie de proiecte de anvergura, care au atras curiozitatea auditoriului format din arhitecti si manageri de hoteluri, care au fost interesati sa foloseasca de acum incolo solutii de acces automat pentru o mai buna experienta oferita clientilor.
 
SISECAM
athena_370px
2020-video-C_
rehau
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE