Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - INDEX COMPANII - KADRA Tech
PAGINA PERSONALIZATA


KADRA Tech

KADRA Tech

Adresa: Sos. Dudesti - Pantelimon nr. 42 (RAMS BUSINESS PARK), Bucuresti, Sector 3
Telefon: 0372 368 355
Fax: -
E-mail: contact@kadra.ro
Web site: www.kadra.ro
Domenii: Usi industriale & usi automate | Usi de garaj
Descriere activitate
• trape de fum, luminatoare, policarbonat; • acces automat – usi, porți, ferestre; • soluții pentru SMART CITIES: statii incarcare vehicule electrice, sisteme de parcari inteligente Parkomatic, sisteme de ghidare PGS si camere LPR, sisteme inteligente de ticketing.
Prezentare companie/institutie
 
Aluterm Group devine KADRA. Access Engineering
În viaţa fiecărei organizaţii, vine un moment al maturizării, al aşezării pe bazele solide ale experienţei acumulate, al evoluţiei. În urma unui consistent proces de analiza, după 25 de ani de existenţă, Aluterm Group se reinventează, profesionalizându-şi afacerea în cele mai mici amănunte şi îşi schimba cu această ocazie, identitatea vizuală.
Am început în anul 1993, în Cluj-Napoca, motivaţi de dorinţa schimbării şi de încrederea în tehnologiile de acces dezvoltate în Europa de Vest. 25 de ani mai târziu, după sute de proiecte finalizate şi mii de lecţii învăţate, suntem în continuare cei care aduc în România inovaţia în sistemele automate de acces, fie că este vorba de soluţiile de automatizare a uşilor şi porţilor, de sistemele de management al parcărilor sau sistemelor automate de evacuare a fumului.
Acum e timpul să ne aducem numele la nivelul renumelui. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering.
Obiectivul remodelării companiei este acela de a vă oferi dvs., partenerul nostru, o soluţie integrată în ariile în care ne-am specializat, fără însă a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate în fiecare domeniu de aplicare. Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic şi Makroplast se transformă în linii de business și vor fi integrate ca soluţii complementare în orice aplicaţie din domeniul construcţiilor civile şi industriale.
KADRA este începând de astăzi, cupola sub care adunăm cele mai inovatoare soluţii de inginerie de acces, o echipă de profesionişti care au îmbrăţişat viziunea noastră antreprenoriala, şi 25 de ani de experienţă.
 
KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovatoare, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.
Soluțiile KADRA se clasifică în trei linii de business:
·                     trape de fum, luminatoare, policarbonat
·                     acces automat – uși, porți, ferestre
·                     sisteme de management al parcărilor
 

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
2021-video-fer
rehau
RT
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza