Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ATERM: Cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de lei
ATERM: Cifra de afaceri de aproximativ 10 milioane de lei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Nov 2015 08:00
Producatorul de tamplarie termoizolanta Aterm - Medias, intentioneaza sa continue in 2016 dezvoltarea activitatii, prin achizitia celei de-a treia linii de productie marca Elumatec, dupa ce anul acesta au fost procurate si instalate altele doua, ceea ce a presupus o investitie in valoare de aproximativ 500.000 de euro. De asemenea,  pe fondul unor conditii economice optime, care au caracterizat ultima perioada, pentru anul viitor managerii firmei estimeaza o majorare de cel putin 20% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de aproximativ 10 milioane de lei consemnat in 2015 (+60% fata de 2014). „La realizarea incasarilor totale, contributia predominanta o are comercializarea ansamblurilor din PVC (cu 80% din total), diferenta fiind reprezentata de cele din aluminiu si pereti cortina. Pe segmentul principal de activitate, dispunem de o capacitate de productie de 170 ferestre/zi, iar in procesul de executie utilizam profile Rehau, feronerie G-U si Maco, precum si geam termoizolant furnizat de Millenium Glass sau AS Glass. Aproximativ 10% din productia totala din acest an a ajuns la export, pe piata din Belgia, iar pe plan national efectuam livrari pe intreg teritoriul tarii, cele mai numeroase comenzi din 2015 provenind din judetele Sibiu, Mures, Alba si Cluj, unde am accesat preponderent proiecte finantate din fonduri private”, declarat Razvan Banceu, administrator al firmei. Informatii suplimentare, la www.aterm.ro 
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
RT
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza