Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BBB INVEST si-a dezvoltat anul acesta activitatea de pe segmentul pergolelor
BBB INVEST si-a dezvoltat anul acesta activitatea de pe segmentul pergolelor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 02 Sep 2022 06:10
Anul acesta, in activitatea companiei BBB Invest comercializarea si instalarea sistemelor exterioare de protectie solara au o contributie de 60% la realizarea cifrei de afaceri, diferenta revenind plaselor de protectie impotriva insectelor (35%) si grilajelor metalice sau inchiderilor de terasa. „In domeniul tehnicii de umbrire, in portofoliul propriu se regasesc pergole retractabile si jaluzele exterioare. Anul acesta am introdus in gama sortimentala proprie noi sisteme de pergole retractabile, precum si optiuni multiple de inchidere a acestora care au fost primite cu un interes deosebit de catre clienti. Si tot la inceputul lui 2022 am inaugurat un nou showroom cu o suprafata de 250 mp, spatiu dedicat exclusiv sistemelor de pergole retractabile si inchiderilor. Oferta de produse este completata cu servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat.
Atunci cand vine vorba de pergolele retractabile, ne-am propus sa ne imbunatatim continuu produsele pentru a raspunde asteptarile clientilor nationali si internationali si sa le acordam toata increderea si sprijinul nostru. Avem grija sa oferim in mod constant cea mai recenta tehnologie pentru pergolele retractabile, facandu-le cat mai potrivite pentru spatiul in care se instaleaza. Gama de pergole retractabile include peste 12 modele de calitate inalta, precum sortimentele Cedrus, Juniper, Willow etc. De asemenea, nu oferim doar pergole retractabile, ci si modele bioclimatice.
Fiecare pergola prezinta o structura realizata din otel si aluminiu certificate si de calitate superioara, este rezistenta la uzura mecanica sau deformare, avand ca principal scop, protectia spatiului. Totodata, sunt realizate intr-un mod ce sporeste rezistenta la factorii externi, materialele utilizate fiind alese in asa fel incat sa nu sufere schimbari ale culorii sau deteriorari cauzate de factorii climatici (in special soarele si ploaia). Pentru inchiderea partilor laterale ale unei pergole sau a unei terase, utilizam sistemele din sticla care prezinta o solutie convenabila, estetica si moderna si care sunt usor de instalat si operat, fiind potrivite pentru toate tipurile de pergole, pavilioane si terase.
Pergolele bioclimatice reprezinta un mod ideal de acoperire a spatiului, ce combina armonios forma cu functia. Tehnologia bioclimatica ajuta la optimizarea spatiului printr-o protectie solara inteligenta, o reglare naturala a temperaturii, posibilitatea unei ventilari potrivite, precum si printr-o protectie optima impotriva intemperiilor extreme.
Distributia produselor proprii se face atat in mod direct, cat si prin intermediul unei retele de dealeri care include, in prezent, 150 de colaboratori activi si care ce se dezvolta constant, crescand in fiecare an cu aproximativ 20% - 30%”, a declarat Bogdan Virtopeanu, administratorul si directorul general al companiei. Informatii suplimentare la, www.bbbinvest.ro, www.pergole.ro, www.fabricadejaluzele.com si www.plaseinsecte.com
 
    
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left