Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM: Mentinere a cererii de ansambluri din aluminiu
BIG ALUMINIUM: Mentinere a cererii de ansambluri din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 03 Mar 2014 15:34
Managerii companiei BIG Aluminium (Bordas Industrial Group of Aluminium) estimeaza pentru anul in curs o mentinere a cererii in domeniul tamplariei din aluminiu, bransa stabilizandu-se la cotele relativ minime din intervalul anterior. Totodata, intrucat la inceputul lui 2014 exista un numar important de solicitari, dintre care doar putine se concretizeaza, oficialii firmei isi propun conservarea cifrei de afaceri la nivelul din 2013. In precedentul exercitiul financiar aceasta a ramas, de asemenea, la nivelul de 11,2 milioane de lei.
 
Dorin Coman, director comercial al BIG Aluminium: „Pentru 2014 am adoptat o strategie de stabilizare a afacerii, mentinandu-ne relatiile comerciale cu furnizorii traditionali, respectiv Schüco, Metra, Alumil, Reynaers, Reynobond si cu diversi producatori de geam termoizolant din Bucuresti si din judetele Cluj si Mures. Estimam ca structura vanzarilor va ramane anul acesta la nivelul precedentelor 12 luni, existand, totusi, posibilitatea unei usoare cresteri pe segmentul tamplariei din PVC, cu precadere la export. Astfel, in acest moment, realizam ansambluri din aluminiu si pereti cortina, ferestre din PVC (ocazional) si efectuam lucrari de placare cu materiale compozite, toate aceste activitati contribuind cu aproximativ 95% la realizarea cifrei de afaceri. Diferenta consta in prelucrarea tablei si in realizarea de paneluri compozite, operatiunile de acest tip derulandu-se in cadrul unei divizii distincte. Accesam proiecte deopotriva la nivel national si in strainatate (Germania si Franta), unde in 2013 am exportat aproximativ 40% din productia totala”.      
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left