Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM se implica exclusiv in derularea de proiecte finantate din fonduri private
BIG ALUMINIUM se implica exclusiv in derularea de proiecte finantate din fonduri private
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Sep 2013 13:36
In cadrul companiei Bordas Industrial Group of Aluminium (BIG Aluminium) se deruleaza actualmente un proiect de relocare a actualelor activitati intr-o noua fabrica (situata tot in localitatea de resedinta Targu Mures), care va include atat spatii extinse de productie, cat si de birouri. Concomitent cu derularea acestui program, vor fi inlocuite si anumite utilaje si va fi reconfigurat tot procesul de productie.

 
Dorin Coman, director comercial al BIG Aluminium: „Vizam, de asemenea, o mentinere a incasarilor la nivelul de 11,2 milioane de lei consemnat in 2012, avand in vedere faptul ca segmentul specific de activitate este marcat de numeroase dificultati, precum lipsa investitiilor, neseriozitatea in afaceri sau lipsa de sustinere a autoritatilor abilitate. Activitatea proprie se axeaza pe executia de tamplarie din aluminiu, lucrari de placare cu materiale compozite (in principiu Reynobond) si fatade cortina, segment ce contribuie cu aproximativ 95% la vanzarile totale. Pentru fatadele cortina si tamplaria termoizolanta utilizam profile Schuco, Metra, Alumil sau Reynaers, feronerie de sistem si geam termoizolant livrat de producatori din Bucuresti, respectiv din judetele Cluj si Mures. Ne implicam exclusiv in proiecte finantate din fonduri private, iar pe segmentul peretilor cortina executam doar lucrari personalizate si avem capacitatea sa derulam simultan mai multe proiecte. In prezent, avem doua obiective unde instalam fatade cortina, care urmeaza sa se definitiveze la finalul acestui an. Este vorba despre un sediu de birouri in Sighisoara si despre Galati Shopping City. De asemenea executam lucrari la obiective private de tip locuinte rezidentiale, care ies in evidenta prin complexitate ridicata, estetica, finisajele in aceste cazuri fiind considerate ca facand parte din categoria premium, precum tamplaria aluminiu-lemn. In afara de lucrarile derulate pe plan intern, efectuam si operatiuni de export (in Germania si Franta), acestea insumand aproximativ 40% din totalul livrarilor”.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left