Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIT WINDOORS efectueaza livrari la proiecte imobiliare importante in 2021
BIT WINDOORS efectueaza livrari la proiecte imobiliare importante in 2021
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 05 Iul 2021 06:45
Compania BIT WinDoors, specializata in oferirea de servicii de consultanta, proiectare, vanzare, montaj si service in domeniul tehnologiilor de acces, usi automatizate si control acces, s-a implicat anul acesta in mai multe proiecte imobiliare de anvergura.
„Am instalat doua usi rotative tip Crystal Tourniket impreuna cu doua linii de bariere pietonale pentru control acces tip Speedlane Lifeline-Swing, marca Boon Edam la proiectul de birouri U-Center, dezvoltat in doua faze de Forte Partners in Bucuresti, urmand a fi definitivat in 2022. De asemenea, pentru un alt proiect important, respectiv noul sediu administrativ al Bancii Transilvania din Cluj, am livrat si montat acelasi sistem de control acces cu trei linii de bariera pietonala Speddlane Lifeline- Swing. Pentru beneficiarul si partenerul international al producatorului Boon Edam, gigantul Amazon, am livrat si instalat in cladirea UBC Iasi, doua usi rotative pentru control acces, tip Tourlock, o linie de bariere pietonale Lifeline - Slide cu aripi glisante cu inaltime de 180 cm, precum si un turnichet batant cu aripa din sticla pentru acces persoane cu disabilitati motrice tip Winglock 900. Alte proiecte reprezentative pe care le-am accesat anul acesta sunt Tandem Office, dezvoltat tot de catre Forte Partners, precum si Dacia One - Casa Cesianu ambele avand sistemul de bariere pentru control acces tip Speedlane Lifeline-Swing.
Cel mai nou produs inclus in 2021 in portofoliul propriu este scanner-ul automat de temperatura pentru control acces WinScan, acesta fiind un produs exclusiv al BIT WinDoors. Alte modele pe care ne dorim sa le lansam anul acesta sunt noile tipuri de bariere pentru control acces tip Speedlane Compact, avand corpul mai compact de doar 1.200 mm lungime, si care are avantajul ca poate fi vopsit in orice culoare din gama RAL pentru care opteaza beneficiarul.
Totodata, pentru 2021, avem in vedere mentinerea cifrei de afaceri dupa ce am incheiat anul 2020 cu o crestere de 7,6% fata de nivelul de 6,8 milioane de lei inregistrat in 2019”, a mentionat Ovidiu Matei, directorul comercial al BIT WinDoors. Informatii suplimentare, la www.bitwindoors.ro
 
SISECAM
2021-video-fer
RT
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza